Ákos, Sebestyén vagy Boldizsár? Melyik név tetszik nektek a legjobban? Melyik a ritkább?
Nekem egyik sem tetszik igazán.
Az Ákos a legnépszerűbb, az biztos. A Sebestyén és a Boldizsár nekem is a becézése miatt nem tetszik.
Nyilván úgy kell nevet választani, hogy jó ritka legyen! Mert attól aztán igazi egyéniség lesz ám a gyerek!
Csak attól!
</irónia>
A Sebestyén a legszebb.
Az Ákos a leggyakoribb és a legelfogadottabb a magyarok körében, mert ez nem egyedi, a gyökerek is ki tudják mondani, nem röhögik körbe a gyereket ezeknek az együgyű embereknek a gyerekei.
A Boldizsár nem tetszik. Azt úgy nem tudom hova tenni, de a fenti indokok miatt ez ellen is győzött az Ákos.
A becézésekre : Mert az, hogy Áki, mitől normálisabb, mint a Sebi meg a Boldi? Semmitől....
Ákos a leggyakoribb, de ez tetszik a legjobban ezek közül.
A Sebestyénről nekem egy gyors futó jut eszembe, a Boldizsárról pedig egy bácsika aki a falunkban lakik, alacsony, görbehátú hosszú szakállú ember :D
Ákost ismerek a legtöbbet, de az tetszik a legjobban.
Boldizsárt 3-at ismerek, egy felnőtt két gyerek. Nem rossz név, de nekem nem tetszik.
Sebestyént egyet ismerek csak 10 év körüli. Nem rossz név, csak fura nekem becézve.
Az Ákos a legpopulárisabb az tuti. Bár azokat, akiket így hívnak, nem becézik, mivel a nevük alapból rövid. Legalábbis az én ismerőseim körében.:D
Nekem amúgy a Boldizsár tetszik a legjobban, és az Ákos is.:) A Sebestyén semmiképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!