Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek önzőség feleségkén...

Szerintetek önzőség feleségként/anyaként két barátnővel egy hétre elmenni?

Figyelt kérdés

3 és 5 éves gyerekek. Nyárra szerveznénk egy kis csajos nyaralást a Balatonon, amikor kifújjuk magunkat. Egyik barátnőm férje vetette fel az egészet, viszont az én férjemnek nem tetszik. Neki nincsenek annyira barátai, hiába küldöm, hogy menjen a régiekkel el egy este nem megy. Szerintem csak lusta. Én viszont nem vagyok ilyen bezárkózott. Néha kimozdulok nélküle is, mert őt nem tudom rávenni hogy elmenjünk egy este valahova. Ha jön is, valamit mindig talál ami nem tetszik neki. A hétvégékből is szívesen kihúzná magát, van hogy hagyom, de általában azért jön velem és a gyerekekkel (egy napos kirándulások) Több napos, egy hetes kiruccanásra viszont vontatni kell.

A gyerekekre vigyázna anyósom, ő azt mondta menjek ne foglalkozzak a fiával az apja is ilyen volt, én éljem a saját életemet is, mert ő megbánta hogy nem tette.

2013. márc. 6. 10:45
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem itt mindenki magából indul ki, speciel én simán el tudok képzelni egy balatoni nyaralást megcsalás és berúgás nélkül is...

Elég szánalmas, hogy egyesek szerint ez máshogy el sem képzelhető, szégyellniük kellene magukat az ilyeneknek, nem pedig itt hirdetni az igét!

Én speciel járom a világot, imádok utazni: hol egyedül, hogy barátokkal.

SOSEM rúgtam még be, és SOHA nem feküdtem össze senkivel.

2013. márc. 6. 12:11
 32/63 anonim ***** válasza:
82%

Ti nem vagytok normálisak. Már a kérdés közelében sem jártok. Ki beszél itt gimis szintű, félredugós, lerészegedős csajos bulikról? Te jó ég, hol éltek ti?

27 Ha ennyire undorítónak tartod a női nemet, akkor legyél búza.

74% Azért itt panaszkodik, mert valószínű, a férjével semmit sem lehet megbeszélni, még egy egyszerű nyaralást sem, mert egy önző alak lehet.

Kérdező, menj el nyaralni, ne is törődj a férjeddel. Bár ha ennyire nem lehet vele megértetni semmit és ennyire nem figyel az igényeidre, ráadásul még le is önzőz, ami egy igen erős szó, akkor lehet, elgondolkodnék a helyedben, hogy tényleg összeilletek e.

2013. márc. 6. 12:12
 33/63 anonim ***** válasza:
84%

28. rosszul emlékszel. a férj állította feleségéről, h önző.

ld a kérdező 11.31-kor íródott kommentjét: "Talán ha te is azt mondanád a feleségednek, hogy önző..."

2013. márc. 6. 12:21
 34/63 A kérdező kommentje:
Nem lerészegedni akarok, és fűvel-fával lefeküdni. Ha meg akarnám csalni itthon is megtenném. (ahogy két kollégám is kijár a raktárba hetente kétszer, és időben hazaér a férjéhez/feleségéhez). Csak egy kis nyugit akarok, semmit tevést, napozást, hosszú sétákat, este egy koktélozást, nevetgélést. Mint a régi szép időkben :) A hétköznapokban már nem erre vágyok, örülök, hogy ott tart az életem ahol, gyerekeim vannak, de néha azért lehet nosztalgiázni.
2013. márc. 6. 12:23
 35/63 anonim ***** válasza:
14%

Nem tartom undorítónak a női nemet, de láttam már eleget ahhoz, h lássam milyenek vagytok.

A másik meg h én nem gimis csajokról beszéltem, hanem felnőtt, kapcsolatban lévő nőkről.

Ha nekem nem hiszel, nyugodtan beszélj egy vendéglátós ismerőssel, biztos nem fogja azt mondani, h ilyen nincs...

Akár mennyire fáj az igazság, a férfiak sokszor különbül viselkednek, mint a nők az ilyen helyeken.

2013. márc. 6. 12:24
 36/63 A kérdező kommentje:

37

Én elhiszem, hogy így van. Én is látom mi folyik a párkapcsolatokban, de nem kell ehhez elmenni egy hétre, de még egy napra sem. Aki félre akar lépni megteszi. Akárhol. Alibit itthon is lehet találni. Sok nő csalja a férjét. Ez tény, tisztában vagyok vele (ahogy fordítva is).

Én nem teszem. De nem is arról van szó, hogy a férjem nem bízna bennem. Tudja hogy soha nem csalnám meg.

2013. márc. 6. 12:30
 37/63 anonim ***** válasza:
17%
37 Ha a nőknek nem lenne ellehetetlenítve az élete a gyerekvállalás miatt, tehát tudnának munkát találni, biztos nem csalnák ennyin a férjüket. De most sajnos az a helyzet, hogy nőként ebben a világban megdöglesz. Mindennek meg van az oka, csak a sorok mögé kell nézni, nem mindig a szemednek hinni.
2013. márc. 6. 12:33
 38/63 anonim ***** válasza:
22%

Ez nem így működik.

Persze otthon is félreléphet, de itt jóval kisebb a lebukás esélye, plusz be is van piálva.

Szal én nem úgy értem, h már a nyaralást úgy tervezi, h milyet fog kufircolni, hanem még este is mikor kimennek egy helyre még akkor sincs meg benne.

Aztán jön a baj, mert iszik, a barátnők is csinálják, a pasik is látják, h kefélhetőek, szal nyomulnak és mivel ahogy írtam kicsi a lebukás veszélye az is belemegy, aki el se tudta volna képzelni....

2013. márc. 6. 12:39
 39/63 anonim ***** válasza:
14%
Szerintem önzőség a nyárból egy egész hetet két barátnőre szánni, amikor már családod van. Gondolom nincs annyi szabid, hogy több hetet kivehess, így egy hétvége barátnőkkel szerintem bőségesen elég. Nem sajnálnád, hogy nem az ovis gyerekeiddel töltheted az időd és a férjeddel? Gondolom 2 együtt tölthető szabadnapnál nektek sincs több hetente. Szerintem a férjed sem fog megharagudni, ha egy szombat-vasárnapra elmész barátnőzni, a többi szabidat meg velük töltöd.
2013. márc. 6. 12:56
 40/63 A kérdező kommentje:

40

Értem én amit írsz. Van benne valami, de akkor sem értek veled egyet 100%osan. Aki nem akar félrelépni az nem fog. Akármilyen részeg, akármennyire nem teljes otthon minden. Láttam én anno bulis időszakban olyat pasit, aki menni nem tudott, de elhajított egy lányt aki húzta magával szintén részegen, és ordítozta, hogy nem kellesz értsd meg :) Szóval aki nem akar menni az nem megy.

Ha benne van a "hajlam" itthon is megteszi. Lehet nem most, hanem 5 év múlva. Teljesen mindegy kapcsolat szempontjából.

Ellenkezőjéről nem vagyok meggyőzhető :)

2013. márc. 6. 12:57
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!