Mit tegyek, mit lehet tenni? Soha nem ivott, de már 3 napja minden délután részeg.
Figyelt kérdés
A férjem eddig maximum egy sört ivott meg. Most pedig, hétköznapokon részeg, nem lenne baj, ha szombaton inni, de persze mértékkel, de hétfőn és kedden is részeg volt, pedig korán reggel kocsival indul munkába.
De nem ez a legnagyobb gond, akik engem felneveltek először apám, aztán nagyapám és nagymamám, majd csak nagymamám, mind alkoholisták voltak, folyamatosan bántottak. Tudom, mennyi kárt okoz az alkohol, és ezt neki is mondtam már, ő is azt mondta megérti mert neki az anyukája volt alkoholista és utálja az alkoholt amiért tönkretette. Még is mostanában folyamatosan iszik és ugyanúgy bánt, mint anno azok akik felneveltek.
Mit tennétek?
2013. márc. 6. 08:11
11/12 anonim válasza:
Én is alkoholista apa mellett nőttem fel és nem megkeserítette, hanem egyenesen tönkretette a gyerekkoromat. De szerencsére az életemet már nem tudta. Én biztos menekülnék, egy napot se bírnék ki egy részeg ember mellett, sőt, egy percet sem. Gondolkozás nélkül menekülnék. Ha ugyanúgy bánt, mint a családod, akkor meg aztán főleg. Nyúld le a pénzét és hajrá. Az ilyen tetű csak ezt érdemli.
12/12 anonim válasza:
Ülj le vele beszélgetni kérdezd meg miért csinálja amit csinál. Éreztesd vele hogy benned megbízhat és szereted. Ha ez nem segít, akkor hagyd el. Ennél többet nem tudsz tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!