Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elképzelhető, hogy a lányokat...

Elképzelhető, hogy a lányokat szereti?

Figyelt kérdés
Az egyik nagyon jó barátnőm mindig is fura volt, de eddig valahogy is jutott eszembe, hogy talán a "másik csapatban játszik". Eléggé fiús lány, félhosszú, tépett haja van, olyan fiús az egész járása, viselkedése, mindig is kivonta magát a csajos dolgokból. Nem volt még barátja és nem is akar, ezenkívül mindig megfordul a szép lányok után. Nemrég voltunk egy buliban, ahol eléggé összegabalyodott egy lánnyal..fogdosták egymást, ölelkeztek. Jó, arra gondoltam, hogy sokat ivott, nem volt magánál. De mostanában mindig azt veszem észre, hogy bámul és feltűnően sokat ölelget meg mondja, hogy szép vagyok. Olyan fura az egész. Én tényleg imádom és nagyon jó barátnőm, vele tudok a legjobban beszélni az élet nagy kérdéseiről, de nem tudom, hogy van-e benne "olyan" hajlam. Ha lenne, sem lenne baj, de velem annyira furán viselkedik mostanában. Ti mit gondoltok? Egyébként 19 éves.
2009. szept. 12. 17:12
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha jó barátnők vagytok, nyugodtan megkérdezheted tőle, addig úgyse nyugszol meg. Sorold föl a példákat, amikből gondolod. Ha igen, (lehet, hogy neki is jó, hogy kimondhatja), akkor eldöntöd, hogy ez téged zavar-e, de mindenesetre tisztázni kell, hogy veled nem érdemes olyan értelemben próbálkoznia. Ha nemet mond, akkor továbbra is nyitott a kérdés addig, amíg nem lesz egy barátja vagy barátnője.
2009. szept. 12. 17:17
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Hat amiket leirtal, abbol ugy tunik, hogy inkabb a lanyokat szereti, mint a fiukat. 19 evesen mar boven kellene a fiuk utan erdeklodnie, ez a normalis.

Van testvere a baratnodnek?

2009. szept. 12. 17:27
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kérdezz rá nyugodtan. Bár amiket leírtál szerintem tuti leszbikus.
2009. szept. 12. 17:29
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem, nincs testvére. Ha lenne esetleg bátyja, akkor lehetne azt mondani, hogy azért fiúsabb vagy valami..de nincs.
2009. szept. 12. 17:30
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem beszéld meg vele. Neki is biztos jobb lenne, ha lenne kivel megbeszélnie!
2009. szept. 12. 18:56
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is leszbikus. De azért írd ám meg, hogy mi lett. :)
2009. szept. 13. 14:52
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
az egyik barátnőm ugyan így viselkedett és kiderült róla ,hogy lezbikus..szerintem ő is az..kérdezz rá finoman beszéld meg vele hogyan tovább.:)
2009. szept. 16. 20:34
 8/8 anonim válasza:

Kamaskorban, kamaszkor végén azért még ez változhat. Mert a lányok azért elég sokat mondják egymásnak, hogy szépek, elég sokat is ölelgetik egymást. Ez még nem jelent semmit. De ha a lányokat is szereti, ne gondold azt, hogy rögtön majd rrád akar mászni. Hiszen, neked sem tetszik minden srác, te, aki hetero vagy, annak a lánynak sem fog tetszeni minden lány, aki leszbikus.

Végeredményben elképzelhető, de ha olyan jó barátok vagytok, ez nem állhat a barátság útjába.

2010. aug. 19. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!