Melyik nevet választanátok?
Lilla, Lili, Liza, Lia, Linda
Van már egy Emili nevű picilány.
Liza vagy Lilla
Gratulálok a pici lányhoz, gyönyörű neve van. :)
"Azt meg áruld már el, mi a fenének kell Emilinek hívni egy szerencsétlen kislányt, amikor van erre rendes magyar forma: Emília. 3x elegánsabb, csinosabb, bájosabb névmint ez az idióta amerikai verzió..."
Azért mert Te egy a kőkorszakból visszamaradt ember vagy még másoknak nem kell annak lennie.
Egyébként egy-két hozzád hasonlót kivéve mindenkinek nagyon tetszik az Emili!
Egyébként az Emili nem amerikai verzió. Az Emília pedig latin eredetű nem magyar. Őket miért kell majmolni?:) Legalább tudnád miről beszélsz...:))
Meg annyira unalmas már ez a "miért kell Amerikát majmolni" duma:))
De még ezt sem tudod normálisan mondani. Mivel Amerika egy kontinens amire Te gondolsz az az USA! De mindegy úgyse érted!
"Lilien? Emili mellé szerintem szép, és becézhetitek Lilinek."
Huuu ez nagyon tetszik:)) Köszi a tippet:)
"Gratulálok a pici lányhoz, gyönyörű neve van. :)"
Köszi:)
Ne haragudj, de én az Emili mellé inkább egy mély magánhangzós nevet választanék, mint például a Boróka...
Nekem fura 2 Mili-Lili egy családban. De ez csak az én véleményem.
A felsoroltak közül a Lindát választanám.
29/n
Vicces, hogy mennyi ember akar kutyanevet adni a gyerekének :) Számomra egyszerűen szánalmas és röhejes, ahogy tömkelegével nyomatják a lili liliána emili és hasonló idióta neveket, bölcsik-ovik tele vannak velük...
Aztán majd felnő a gyerek, és első dolga lesz megváltoztatni, mert szégyellni fogja, hogy azért üzleti tárgyaláson mégsem mutatkozhat be így: " Üdvözlöm, Szabó Emili vagyok..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!