Az itt válaszolóknak nehezükre esne normálisan válaszolni és nem egyből parasztozni meg le fogyatékosozni a másikat?
Értem én, hogy le akarják vezetni a felesleges energiáikat, de most komolyan! Mégis mennyire betegnek kell ahhoz lenni valakinek, hogy abban élje ki magát, hogy másokat sérteget vagy zaklat??
Én komolyan mondom, valami kötelező pszichológiai vizsgálatot végeztetnék el minden egyes regisztráló taggal, hogy ne szociopaták zaklassák az embert.
"Mert unják a sok ostoba kérdést, amire amúgy van már 100ezer válasz ugyan itt, csak a kedves kérdező lusta rá, vagy buta hozzá, hogy megkeresse. Na, azért."
De mégis válaszolnak rá százezredik alkalommal is, hogy okosnak érezzék magukat- amivel nem is lenne gond. Csak a stílus nem mindegy.
Van pár válaszoló, aki nem igazán fogalmaz kedvesen.
Most volt egy kérdés, amire szerintem normális válaszok
érkeztek. Kérdező pedig közölte, aki bunkó volt vele, az forduljon fel..Néha a válaszolókból a kérdező reagálása is kiváltja a "bunkóságot".
#18:
Pont az a kérdés volt, ami miatt feltettem ezt.
Ha átolvasod a válaszokat, már az elejétől kezdve r*hadékozzák és p@rasztozzák a kérdezőt, de értelmes választ nem adnak..
Nyilván egy idő után a kérdező is elveszti a sulykot, de a beérkezett válaszok fényében nem is csodálom- és nem kevés törölve is lett azóta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!