Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért gondolja mindenki, hogy...

Miért gondolja mindenki, hogy 33évesen 1hónapos kapcsolatba egyből össze kell költözni?

Figyelt kérdés
2009. szept. 9. 18:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
2009. szept. 9. 19:11
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

kedves 25 éves lány! azért nem árt a bizalom, mert ha azon kapod magad, h egyik este arra mész haza, h ki van pakolva a lakás, az elég ciki... a legtöbb emberi kapcsolat nem nélkülözheti a bizalmat. ebbe még nem gondoltál bele?

lakás. na igen. az már van szerencsére :)

22 éves lány

2009. szept. 9. 19:13
 13/14 anonim ***** válasza:

Én sem gondolom így, de megtettem......Sőt 1 hét után együtt laktunk. Meglátni és megszeretni volt első pillanattól kezdve. Minden percet együtt akarunk tölteni egymással. Mondjuk hozzáteszem igaz a mondás "lakva ismeri meg egymást az ember"

Azóta eltelt 14 hónap és 2 hónapja a felesége vagyok. Imádjuk egymást még most is.

33/L

2009. szept. 10. 13:00
 14/14 anonim ***** válasza:
A leggyönyörűbb időszak volt, amikor még nem költöztünk össze. Akkor sokkal nyugodtabb voltam, mert ha jött, már abból tudtam hogy szeret. Ha fiatalabb lettem volna és van családom, és nem gond a rezsi, még 1 év után sem költöztem volna vele össze. Mert tudtam hogy így lesz: abból, hogy hazajön, már csak az derül ki, hogy hazajött, nem hozzám. Abból meg, hogy azóta a számítógépét buzerálja, már nem derül ki nekem semmi. Szerinte nem változtak meg köztünk az érzések, de Ő férfi. Észre se veszi, még a saját érzéseit se. Még azt se, ha elmúltak...Csak én még emlékszem, hogy azelőtt mennyivel többször érintett meg, mennyire velem akart lenni. És egy csapásra múlt el minden, attól a naptól fogva, hogy összeköltöztünk. :(
2009. szept. 10. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!