Mit tegyek ha a nevelő apámmegjátsza magát?
Figyelt kérdés
A nevelő apám ha elmegy anum otthonról egyből bunkó lesz minden olyat mond vagy tesz amit tudja ,hogy rosszul esik.
Mit tegyek..
Egy tanácstalan
2009. szept. 9. 14:55
1/5 anonim válasza:
Telefonodat állítsd be hogy indítsa el a hangrögzítést és pl konyhában tedd le az asztalra és kezdj el beszélgetni vele.
Csináld meg ezt többször is, és ha jó sok bizonyító hangfelvétel összegyűl akkor mutasd meg anyukádnak.
2/5 anonim válasza:
És ha anyukád otthon van, akkor pedig nem te törlesztesz? Mert így ördögi kör alakul ki. Igaz, felnőttként neki kéne, hogy több esze legyen.
3/5 A kérdező kommentje:
ha itthon vagyok akkor csak a szobámba vagyok!
de még az anyum elött is szokott beszólogatni akkor anya rá is szól de akk meg folytatja akk ha nincs itthon
2009. szept. 9. 15:18
4/5 anonim válasza:
Anyukáddal kéne megtárgyalnod, mert ő tudna neked ebben a legtöbbet segíteni! Meséld el neki példákkal, hogy mivel bánt meg a nevelőapád olyankor, amikor ő nincs otthon.
5/5 anonim válasza:
Az én "nevelőapám" is egy bunkó, utálom. A hátam mögött anyámnak tele beszéli a fejét, h én ellensége vagyok, meg hasonló dolgok. De előttem meg tök normális. És egy szót sem mer szólni. Általában kerülni szokott, mindig a hálószobába van, főleg ha itthon vagyok. Ma meg arra lettem figyelmes, h amikor tusoltam ( anyám aludt ) a kulcslyukon leskelődött. Simán láttam, mivel velencei redőny van az ajtó ablakán és láttam, h vki ott áll és néz be. Megijedtem annyira, h remegtem. Mi jöhet még ezután?! Megerőszakol?! Félek tőle, főleg akkor fogok, ha egyedül leszek vele itthon. Eddig nem merült fel benne, de ezek után... Zárhatom az ajtómat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!