Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha a nevelő apámmeg...

Mit tegyek ha a nevelő apámmegjátsza magát?

Figyelt kérdés

A nevelő apám ha elmegy anum otthonról egyből bunkó lesz minden olyat mond vagy tesz amit tudja ,hogy rosszul esik.

Mit tegyek..

Egy tanácstalan

2009. szept. 9. 14:55
 1/5 anonim ***** válasza:
74%

Telefonodat állítsd be hogy indítsa el a hangrögzítést és pl konyhában tedd le az asztalra és kezdj el beszélgetni vele.

Csináld meg ezt többször is, és ha jó sok bizonyító hangfelvétel összegyűl akkor mutasd meg anyukádnak.

2009. szept. 9. 15:03
 2/5 anonim ***** válasza:
81%
És ha anyukád otthon van, akkor pedig nem te törlesztesz? Mert így ördögi kör alakul ki. Igaz, felnőttként neki kéne, hogy több esze legyen.
2009. szept. 9. 15:11
 3/5 A kérdező kommentje:

ha itthon vagyok akkor csak a szobámba vagyok!

de még az anyum elött is szokott beszólogatni akkor anya rá is szól de akk meg folytatja akk ha nincs itthon

2009. szept. 9. 15:18
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Anyukáddal kéne megtárgyalnod, mert ő tudna neked ebben a legtöbbet segíteni! Meséld el neki példákkal, hogy mivel bánt meg a nevelőapád olyankor, amikor ő nincs otthon.
2009. szept. 9. 15:48
 5/5 anonim válasza:
Az én "nevelőapám" is egy bunkó, utálom. A hátam mögött anyámnak tele beszéli a fejét, h én ellensége vagyok, meg hasonló dolgok. De előttem meg tök normális. És egy szót sem mer szólni. Általában kerülni szokott, mindig a hálószobába van, főleg ha itthon vagyok. Ma meg arra lettem figyelmes, h amikor tusoltam ( anyám aludt ) a kulcslyukon leskelődött. Simán láttam, mivel velencei redőny van az ajtó ablakán és láttam, h vki ott áll és néz be. Megijedtem annyira, h remegtem. Mi jöhet még ezután?! Megerőszakol?! Félek tőle, főleg akkor fogok, ha egyedül leszek vele itthon. Eddig nem merült fel benne, de ezek után... Zárhatom az ajtómat.
2010. szept. 19. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!