Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy átlagos házasságban...

Egy átlagos házasságban milyen gyakran fordul elő üvöltözés, csapkodás, balhé? Kezet emelnek-e időnként egymásra a felek?

Figyelt kérdés
2009. szept. 8. 17:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
74%

Szia!

Lehet, hogy szégyen, de én szoktam üvöltözni és csapkodni. Nem túl gyakran (2-3 havonta) betelik a pohár, és ha szépszóval nem megy, akkor bizony hangot adok a nemtettszésemnek. Ezt nem nevezném balhénak, csak kiadom a dühömet. A párom békés, halk és határozott ürge, és utálja ha kiabálok. Én meg mikor elszakad a cérna kidühöngöm magam, és mindennél jobban idegesít, hogy ő sosem kiabál. Kezet SOHA nem emelünk egymsra. Ez megbocsáthatatlan lenne mindkettőnk részéről!

2009. szept. 8. 21:48
 12/14 anonim ***** válasza:
Nálunk nincs ilyenre példa. Nem vezet sehová a balhézás. A férjem néha mérgébe a párnát vágta földhöz tehetetlenségében amikor a kisfiúnk pici korában sírt, egy átdolgozott nap után fáradtan. Utána magát is elszégyellte. Balhé nem ismert fogalom, üvöltés pláne. Otthon néha veszekedtek a szüleim, persze egyre hangosabban. Egy idő után elveszítei a fonalat mindenki és ami hangos szó volt az már üvöltés lesz és így megy egészen a válásig..
2009. szept. 9. 08:02
 13/14 anonim ***** válasza:
Hát bevallom én is szoktam üvöltözni. Nálunk vannak "balhésabb" időszakok, ilyenkor minden apróságra ugrok. Aztán jön egy pár jó hónap. Próbáltam már szépen higgadtan kezelni a dolgokat, de csak rosszabb lett, nem tudtam kiadnom magamból a dühömet és később robbantam. Ezen kívül nálunk a férjem és a gyerek se ért a szép szóból, velük néha muszáj felemelni a hangom. Kezet viszont nem emelünk egymásra. Nem hiszem, hogy ettől rossz lenne a házasságom, egyszerűen mindenki másképp vezeti le a feszültséget.
2009. szept. 9. 09:23
 14/14 anonim ***** válasza:
Üvöltözés, csapkodás, verekedés nincs. Veszekedés nincs, vitatkozás lehetséges, mint minden házasságban, kapcsolatban. Ilyenkor kicsit idegesebb hangot ütünk meg, de az ordibálástól igencsak messze van. Amit Te leírsz, az nem egy átlagos házasság. Az átlagos házasság kb. szerintem úgy néz ki, mint a miénk.
2009. szept. 9. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!