"Anyuci és kicsifia kapcsolat a kicsifú házassága után"-témában van valami jó könyv? Leginkább hasznos gyakorlati tanácsokkal tarkított pszichológiai könyvekre gondolok.
Figyelt kérdés
2009. szept. 8. 15:06
11/12 anonim válasza:
Sajnos könyvcímet nem tudok, de szerintem ezt nem is könyvből kellene csinálnod, mert minden eset egyedi. Hogy valaki megszelidíti az anyósát, ott is két emberen múlik, hogy jó legyen a kapcsolat.Kíváncsi leszek én is annak a válaszára, akinek ez sikerült. Azért így nehéz, hogy nem írtál részletesen, csak azt, hogy a féjred nála eszik és ez téged zavar. Szerintem legjobban úgy lehet leszerelni egy minden lében kanál embert, hogy nem vesznek róla tudomást, de ehhez a férjed is kéne. Beszéltél már erről vele? Hogy neked rosszul esik, hogy mamánál eszik stb.... Mi lenne, ha azt mondaná a mamának, hogy köszönöm, nem eszem most, mert a feleségem a kedvencemet főzte (és valóban tedd is ezt) és azt akarok ma enni.... Mert egy pár ilyen visszautasítás a férjed részéről és lehet, hogy felhagyna ezzel a kedves mama. Mit gondolsz? Próbáltatok már ilyet? De a lényeg, te bármit teszel is, amíg a férjedet az orránál fogva tudja vezetni, addig sajna nem sok jóra számíthatsz, sőt még te leszel a rossz mindkét fél számára. És ezt ti beszéljétek meg a férjeddel.
12/12 anonim válasza:
Előző vagyok. Fú bocsi, de összemostam az egyik válaszoló által leírt dolgot a tieddel! Szóval nálatok nem a kajálásról van szó.... Hiába a kislányom mellett nehéz figyelni. :) De a lényegen nem változtat, beszéljetek a férjeddel erről, illetve írj konkrétumot, mi a gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!