Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak a lányommal?

Mit csináljak a lányommal?

Figyelt kérdés
18 éves és 36 éves pasija van aki elég problémás és hozzáakar költözni meg tudom ezt valahogy tiltani?

2013. febr. 15. 09:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
8%
Őszintén megmondanám neki, hogy szerintem hibát követ el egy esélytelen vén f.sszal, aki közel 40 éves korára odáig nem jutott el,h ogy egy épkézláb kapcsolata legyen, ő meg a szokásos buta kislány, aki minden hülye kamut bevesz. Ennyi. Aztán azt is megmondanám, hogy ha végzett, jöjjön haza. Elköszönnék, menjen! Úgy sem lesz belőle más, mint néhány hónap dugás, aztán sírdogálás, mert mennyire megszívta és milyen kegyetlen vele az élet! Az, hogy ez hány hónapig vagy hány évig tart, majd kiderül. Szerintem egyenesen arányos azzal, hogy mennyi ész szorult belé. Nevetséges.
2013. febr. 15. 09:50
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Ne várjál normális válaszokat, mert eddig olyan iskolából ellógó tinilányok írogattak, akiknek "vén f@sz" egy 36 éves pasi...

2013. febr. 15. 10:52
 13/14 kovpet ***** válasza:

#12: A számból vetted ki a szót :)

Amúgy az sem lepne meg, ha a kérdező is tinilány lenne. A "hozzáakar" tipikus tini helyesírási hiba. Persze lehet sima elütés is.

2013. febr. 15. 11:08
 14/14 anonim ***** válasza:
18 évesen nekem is volt, de 40 feletti, az se kisangyal, aztán ráuntam.
2013. febr. 15. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!