Gyerekedet vagy a férjedet választanád?
Ha választani kellene melyikről mondasz le, ki lenne az?
Ha már megy a vita állat-ember dolgáról, ebbe bele mertek gondolni?:)
Viccelsz? Természetesen a macskát!
Nem jó a kérdés, mert akinek még nincs gyereke az úgyis a férjét választaná, akinek meg van az ezen jól felháborodik.
Nem értem? Milyen szituációban?
Lógnak le egy szakadék szélén és csak az egyiket tudnám felhúzni? Vagy mi? Ebben az esetben egyébként a gyerekemet, mert a férjem sosem bocsájtaná meg, ha nem így döntenék.
Ez elég megválaszolhatatlan kérdés. Attól függ mi a szituáció.
Én a férjemmel mostanában kezdek kibékülni, elég csúnya dolgok történtek. Viszont látom, hogy rendbe akarja hozni a hibákat. Adtam neki egy esélyt, mert látom az igyekezetet és mert szeretem őt. Viszont az első stiklinél szétválunk. Nem magam miatt, hanem a fiúnk miatt. Akármennyire is szeretem a férjem, én nekem már nem a saját boldogságomat kell néznem, hanem a gyerekem érdekeit elsősorban.
Én egy normális kérdést választanék, ha lehet :D
Mellesleg meg előbb áldoznám fel magam, mint hogy bármelyiküknek is baja legyen (gyerek még csak tervben van).
De a szívemben az első helyen mindig a kedvesem lesz, illetve pontosabban fogalmazva a gyermekeinket nem fogom jobban szeretni nála, csak máshogy. Ha meg fizikai támadásról lenne szó, nyilván a gyereket védenénk mindketten elsősorban, mert ő a legvédtelenebb, de egymásra is vigyáznánk.
Mellesleg nálunk a kutyánk is családtagnak számít, szóval rá is áll minden, amit előbb írtam. Nagyon szeretjük, fontos nekünk, és megvédenénk, ha arról lenne szó, ahogy ő is minket.
Kevés ilyen helyzetet tudnék elképzelni. Ha lenne egy saját gyerekem és utána mennék férjhez nem az apjához és azt kérné, hogy mondjak le a gyerekemről, biztos a pasit küldeném el a fenébe.
De ha a védekezés ellenére terhes lennék úgy, hogy előtte azt beszéltük meg, hogy még nem lesz baba és a férjem továbbra sem akarná, akkor viszont a férjem mellett döntenék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!