Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyerekedet vagy a férjedet...

Gyerekedet vagy a férjedet választanád?

Figyelt kérdés

Ha választani kellene melyikről mondasz le, ki lenne az?

Ha már megy a vita állat-ember dolgáról, ebbe bele mertek gondolni?:)

2013. febr. 13. 14:00
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
utolsó:ez hülyeség, régen a nőt csak szülésre tartották, a férj meg rendszerint félrek-rt
2013. febr. 13. 14:27
 12/30 QueenRavenna ***** válasza:
67%
Nincs gyerekem és nem is vagyok egy anyatípus, a férjemet választanám, a páromat egy életre választom, közös gyerekünk még lehetne nem egy, ha épp erről van szó.
2013. febr. 13. 14:36
 13/30 anonim ***** válasza:
91%
A páromról. Sajnos eléggé megromlott a kapcsolatunk, így túl sokat nem gondolkoznék rajta.
2013. febr. 13. 14:41
 14/30 anonim ***** válasza:
90%

Viccelsz? Természetesen a macskát!

Nem jó a kérdés, mert akinek még nincs gyereke az úgyis a férjét választaná, akinek meg van az ezen jól felháborodik.

2013. febr. 13. 15:13
 15/30 anonim ***** válasza:
52%

Nem értem? Milyen szituációban?

Lógnak le egy szakadék szélén és csak az egyiket tudnám felhúzni? Vagy mi? Ebben az esetben egyébként a gyerekemet, mert a férjem sosem bocsájtaná meg, ha nem így döntenék.

2013. febr. 13. 15:32
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is kell a környezet, ennek így a levegőben nem sok értelme van.
2013. febr. 13. 15:56
 17/30 anonim ***** válasza:
90%

Ez elég megválaszolhatatlan kérdés. Attól függ mi a szituáció.

Én a férjemmel mostanában kezdek kibékülni, elég csúnya dolgok történtek. Viszont látom, hogy rendbe akarja hozni a hibákat. Adtam neki egy esélyt, mert látom az igyekezetet és mert szeretem őt. Viszont az első stiklinél szétválunk. Nem magam miatt, hanem a fiúnk miatt. Akármennyire is szeretem a férjem, én nekem már nem a saját boldogságomat kell néznem, hanem a gyerekem érdekeit elsősorban.

2013. febr. 13. 16:02
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
Én imádom a férjem, nem ismerek nála értékesebb, rendesebb, szeretnivalóbb embert a Földön! Viszont szeret és tisztel. Nagyon komoly helyzetnek kellene lenni, hogy választanom kelljen közte és a gyerekünk között. Egyikükről sem tudnék lemondani! Ezért a szituációtól függ, hogy milyen megoldást keresnék, de lehetőleg olyat, ahol mindketten mellettem maradhatnak!
2013. febr. 13. 16:13
 19/30 anonim ***** válasza:
90%

Én egy normális kérdést választanék, ha lehet :D

Mellesleg meg előbb áldoznám fel magam, mint hogy bármelyiküknek is baja legyen (gyerek még csak tervben van).

De a szívemben az első helyen mindig a kedvesem lesz, illetve pontosabban fogalmazva a gyermekeinket nem fogom jobban szeretni nála, csak máshogy. Ha meg fizikai támadásról lenne szó, nyilván a gyereket védenénk mindketten elsősorban, mert ő a legvédtelenebb, de egymásra is vigyáznánk.

Mellesleg nálunk a kutyánk is családtagnak számít, szóval rá is áll minden, amit előbb írtam. Nagyon szeretjük, fontos nekünk, és megvédenénk, ha arról lenne szó, ahogy ő is minket.

2013. febr. 13. 16:42
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

Kevés ilyen helyzetet tudnék elképzelni. Ha lenne egy saját gyerekem és utána mennék férjhez nem az apjához és azt kérné, hogy mondjak le a gyerekemről, biztos a pasit küldeném el a fenébe.

De ha a védekezés ellenére terhes lennék úgy, hogy előtte azt beszéltük meg, hogy még nem lesz baba és a férjem továbbra sem akarná, akkor viszont a férjem mellett döntenék.

2013. febr. 13. 16:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!