Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinaljak a lanyommal?

Mit csinaljak a lanyommal?

Figyelt kérdés

egy nap haza jovet meglattam amint pro-stikent ki van alva az utra es akkor vette fel egy kocsis de kozben iskolaba kellett volna legyen. kovettuk es lattunk mindent h a masikkal fel megy a lakasba s fel ora utan kijonnek. Nagyon ki vagyok keszulve meg nem mondtam semmit neki h lassuk meg csinalja e tovabb vagy csak az egy alkalom volt (veletlen) de ha megis igaz? Nem neveltem rosszul mindig megkapott mindent miert kell ezt csinalja . ti mit csinalnatok ilyen helyzetben

egy aggodo anya

2009. szept. 6. 07:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
85%
Ne haragudj, hány éves a lán? Hova jár? Kivel voltál? Hová tartottál? Melyik nap történt ez? Beszéltél-e azóta vele és miről? Én nem tudok elképzelni olyan szülőt, aki nem törné rá az ajtót agyerekre és nem hurcolná haza és azóta nem tartaná lezárt ajtók mögött és stricijét feljelentve, számomra ez nem valami hihető kérdés.
2009. szept. 6. 11:19
 12/18 anonim ***** válasza:
84%

Ejha! Én sem értem, hogy hogy nem tűnt fel az, hogy lóg az iskolából... És nem elég hogy lóg, helyette ezt csinálja.

Ha iskolás gondolom még kiskorú... Szóval valamilyen szinten figyelemmel kellene kísérned, hogy mivel telnek a napjai... Az iskolában nincs szülői értekezlet, a tanárai nem szóltak hogy nem jár be?!

A másik: meglátod, hogy beszáll egy idegen kocsijába, egyértelmű hogy mi okból, és nem mész utána, rángatod ki, és viszed haza... hanem azon aggódsz, hogy ugye csak ez az egy alkalom volt... Ha egy alkalom volt az is bőven sok... Mert lesz másik hidd el.. Ha meg ugye pénzt is kap, akkor az sem tűnt fel, hogy hirtelen olyan dolgokat vett amire nem tőled kapott pénzt?

Sürgősen beszélj vele, és mentsd meg amíg nem késő.

2009. szept. 6. 11:23
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha az én lányom lenne még akkor hajánál fogva elrángattam volna onnan de amit kapott volna nem tette volna zsebre. Két lehetőséged van kedves anyuka vagy a sarkadra állsz és megmutatod a lányodnak hogy nem tűröd el hogy prosti legyen. Megbünteted szigorúan. Vagy nem szólsz semmit és végig nézed hogy a gyerekedből egy utolsó szajha lesz.
2009. szept. 6. 16:56
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
NEm lehet, hogy aki a kocsiban ült ismerte a lányodat, netán a barátja volt?
2009. szept. 6. 18:25
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Kedves unatkozó kérdező! Ha már el akarod hitetni, hogy ez a kérdés valós, kérlek legalább arra szentelj némi figyelmet, hogy elhiggyük, hogy egy felnőtt ember írta ezt a badarságot. A mindössze 5 sorban kb. 30 helyesírási hiba van (teljes mértékben eltekintve az ékezetek hiányától). Te nem egy aggódó anya vagy, hanem egy hülye tini, aki igazán odafigyelhetne nyelvtanórán, mert hidd el, hasznos dolgokat tanítanak ott! És ha felnőtt lennél tudnád, hogy egy anya, aki mindent megad a gyerekének (tehát valószínűleg, ő a mindene, nagyon szereti, sose hagyná, hogy rossz dolog történjen vele), azonnal felment volna abba a lakásba, hogy elhozza onnan a lányt, és nagyon alaposan elbeszélgessen vele a történtekről! Szóval inkább tényleg csak tanulj az ökörködés helyett! Rádfér!
2009. szept. 6. 20:09
 16/18 anonim ***** válasza:
75%
kérj sürgősen segítséget a gyámhatóságtól
2009. szept. 8. 16:53
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
hány éves a lány??????????
2010. márc. 15. 17:51
 18/18 anonim ***** válasza:
Mi történt? Megoldódott a dolog?
2010. márc. 15. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!