Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinaljak a lanyommal?

Mit csinaljak a lanyommal?

Figyelt kérdés

egy nap haza jovet meglattam amint pro-stikent ki van alva az utra es akkor vette fel egy kocsis de kozben iskolaba kellett volna legyen. kovettuk es lattunk mindent h a masikkal fel megy a lakasba s fel ora utan kijonnek. Nagyon ki vagyok keszulve meg nem mondtam semmit neki h lassuk meg csinalja e tovabb vagy csak az egy alkalom volt (veletlen) de ha megis igaz? Nem neveltem rosszul mindig megkapott mindent miert kell ezt csinalja . ti mit csinalnatok ilyen helyzetben

egy aggodo anya

2009. szept. 6. 07:50
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
76%

ez most kamukérdés?

ha nem akkor csak annyit tudok mondani h TE nevelted félre. nyugodtan lehet bűntudatod.

2009. szept. 6. 07:54
 2/18 anonim ***** válasza:
85%
Az a baj,hogy mindig mindent megkapott.Valóban rosszul nevelted,nem tanult meg felelősségteljesen viselkedni.Legfeljebb beszélhetsz vele,de ez nem hiszem,hogy segít.
2009. szept. 6. 07:59
 3/18 A kérdező kommentje:

nem kamu

mindig meg kapott mindent szemembe hazudott h meg kis artatlan szuzike s kozben az utcan van :(

2009. szept. 6. 08:11
 4/18 anonim ***** válasza:
83%
Az okos emberek tudják,hogy az a legrosszabb nevelés,amikor MINDIG MINDENT megkap.
2009. szept. 6. 08:14
 5/18 anonim ***** válasza:
94%

aki tényleg jól neveli a gyerekét és jó a kapcsolata a lányával, az tudja, hogy tényleg szűz-e a gyereke vagy sem...Legalábbis én így gondolom!

Ez elég durva, szerintem már ott elrontottad a dolgot, hogy még nem kérdeztél rá...Én beleőrülnék az aggodalomba, hogy mit művelnek a gyerekemmel és nem azon agyalnék, hogy beszéljek-e vele vagy sem...

Amúgy meg az ilyesmi nem lehet "véletlen"...

2009. szept. 6. 08:53
 6/18 anonim válasza:
91%
Gondoltál rá, hogy megfenyegették?
2009. szept. 6. 08:57
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves a lányod?Jó hát monjuk szinte mindegy és sztem ez nem csak ez az egy alkalom volt. És az iskolából nem szólnak hogy lóg ? És te nevelted rosszul mert nem kellett volna mindet megkapnia kell egy határ ! Amit meg kellett volna tanitanod a lányoddal!És hogy ez "véletlen" nahát mostanába már ez úgy hivják :D ?! Mikor haza ért már akkor kellett volna beszélni a fejével!! Am. hogy hogy nem vagytok jóba ?? Mert ha igen akk tudnál minden dolgáról.
2009. szept. 6. 09:07
 8/18 anonim ***** válasza:
76%

A "mindig megkap mindent" gyerekekből nem véletlen, ha bűnöző, prostituált lesz, ez nem jó nevelés.

Mit csinálnék?

Ilyen helyzetbe sose kerülnék, de elméletben:

tuti nem néztem volna végig, ahogy elviszik szobára, ha kell kirángattam volna a kocsiból, és nem várnám a következő alkalmat, ez sztm nem olyan dolog, amit kipróbál az ember.

Rosszul nevelted a lányodat, ha idejutott!

Csak pénzzel nem lehet felnevelni egy gyereket, lehet egy új cipő, ajándék helyett, jobban esett volna neki egy kis odafigyelés, törődés, beszélgetés, egy JÓ anya-lánya kapcsolat!

Nekem nagyon szép gyerekkorom volt, összetartó, meleg családi fészekben nőttem fel, de nem kaptam meg mindent, amit kiejtettem a számon, nem álltunk úgy anyagilag. DE soha nem állnék ki az utcára, és mindig őszite voltam a szüleimmel, ahogy ők is velem.

2009. szept. 6. 09:49
 9/18 anonim ***** válasza:
89%

Ha veled él tudnod kéne mit csinál, te vagy az anyja. Nem arra kéne várnod hogy vajon mégegyszer megteszi-e hanem azonnal odamenni és megbeszélni vele (normálisan) hogy mi volt ez, miért teszi ezt.

Már az is furcsa hogy nem tudsz róla ha lóg a suliból.

Biztos hogy nem csak egy barátja vette fel és felmentek hozzá valamiért?

2009. szept. 6. 10:21
 10/18 anonim ***** válasza:
88%

Részemről ott kezdődik, hogy mikor tudom és látom hogy beül egy idegen kocsijába azonnal kirángatom, nem pedig megvárom míg lakáson elintézik a dolgot. Komolyan nem nagy normális.

Soha nem késő észbe kapni, jó lenne ha összeszednéd magad, mint anya, mert úgy látszik eddig nulla voltál ebben a szerepben. Legalább a gyereked érdekében tedd meg.

Amúgy meg gondolom az otthoni légkör sem lehet neki megfelelő, rossz példákat lát, mert aki mindent megkap maximum elkényeztetett lesz, nem pedig prostituált.

27/N

2009. szept. 6. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!