A Krisztinát lehet Annának hívni?
Figyelt kérdés
Tina -> Anna.
Szerintetek?
2013. febr. 10. 17:49
1/9 anonim válasza:
Erőltetett, de végülis mindenkit lehet akárhogy hívni... Inkább azt mondanám, a Krisztinából nem következik egyértelműen az Anna.
2/9 anonim válasza:
Igen, és a Balázst Zsókának, az Annát Krisztinának, a Margitot Áginak, Bélát Tamásnak, csak éppen értelme nincs:))))))
3/9 anonim válasza:
Ilyen alapon a Krisztinát lehet Bélának is hívni, merthogy Krisztina-Tina-Anna-Béla. Csak át kell néhány beüt cserélni és kész is.
4/9 anonim válasza:
Akár vacakpaszaknak is lehet hívni bárkit is ha ez lesz a beceneve.
Egyébként a Krisztinának nem becézése az Anna. Többnyire
Kriszti, Tina, Krisz, Tincsa a becézése.
Anna az egy külön név..
5/9 anonim válasza:
jaj. nemár
én Viki vagyok, de akkor evvel az erővel lehetnék lejla simán, mindigis az akartam lenni
6/9 anonim válasza:
Megvilágosodtam.
Ha a szék szóból elveszünk egy betűt, kettőt pedig megváltoztatunk, akkor sör lesz belőle. Nem lehet véletlen..
7/9 anonim válasza:
Krisztina vagyok. Hülyét kapnék, ha valaki Annának hívna. :S
8/9 anonim válasza:
Persze, hogy lehet és úgy kell bemutatkozni, hogy..Krisztina vagyok, de te hívj Annának.
9/9 anonim válasza:
Inkább Tina-Tinó, tanulj és örök lesz belőled, szól a mondás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!