Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Édesanyám vagy a párom?

Édesanyám vagy a párom?

Figyelt kérdés
Kapcsolatunkban sok a probléma, veszekedés mostanában, főleg a párom lustasága miatt. A minap elkeseredésemben anyu véleményére voltam kíváncsi, aki lehordta őt mindennek, és azt mondta, hogy amíg a párom a lakásomban van, addig ő be nem teszi többet ide a lábát. Szükségem van az anyámra, de a páromat igaz szívből szeretem. Félek attól, hogyan alakul anyu és a párom kapcsolata. Két tűz között vagyok. Nem tudom, mi lenne a megoldás.
2009. szept. 5. 16:45
 1/9 anonim válasza:
22%

Csá nővérkém :)

Szerintem űzd ki innen a csávót, nem kel ő ide. Utálom.

2009. szept. 5. 16:49
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Attól még, hogy külön költöztök nem kell szakítani... hátha ebben az esetben megembereli magát a párod. Nem biztos, hogy azzal segítesz valakin, ha mindent eltűrsz tőle a szeretet nevében. Sokszor a nehézségek formálják egyre jobbá az embert.
2009. szept. 5. 16:53
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

szia!

sztem ülj le a pároddal és beszéljetek erről. Hogy nagyon szereted őt, nagyon jó vele , de pár dolgon változtatnia kellene, mert együtt éltek és ez már nem az "ovi", ahol kiszolgálod őt. Illetve, hogy anyukádat is nagyon szereted és azt szeretnéd, ha ők ha nem is puszipajtások, de jóban lennének , hogy anyukád szívesen jöjjön fel hozzátok...stb. Valahogy ezt a problémát át kell hidalni, mert az se jó ha a párod ellustul , de az sem ha édesanyáddal nem tudsz közös nevezőre jutni emiatt!!

2009. szept. 5. 17:16
 4/9 anonim válasza:
67%

1. Az én anyukám igazán szeret, s ilyen választás elé biztosan nem állítana.

2. Ha mégis megtörténne, én az anyukámat választanám!

"Anya csak egy van"

25/L

2009. szept. 5. 17:25
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát szerintem mond el a párodnak amit ide leírtál, mert ha igazán szeret, akkor nem hagyja, hogy kockáztasd az édesanyáddal való kapcsolatodat és erőt vesz magán a változáshoz.

Ha tényleg csak a lustaság a probléma, azon AKARATTAL lehet változtatni.

2009. szept. 5. 17:31
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen egyetértek azzal a válaszolóval,aki azt írta, hogy egy anya ha szereti a lányát nem állítja ilyen választás elé! Másrészt ülj le a pároddal és beszélgessetek el arról, hogy azért valamit besegíthetne neked otthon (dolgozik egyátalán?).
2009. szept. 5. 17:38
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Válasszd a párodat de csak akkor, ha ÉRDEMES! Ha és amennyiben lusta marad, örökös konfliktus lesz köztetek és nem leszel boldog. Akkor tényleg édesanyádnak lesz igaza. Édesanyáddal viszont soha semmi körülmények között ne szakítsd meg a kapcsolatodat. Annyit azért egyetlen férfi sem ér.
2009. szept. 5. 18:01
 8/9 anonim ***** válasza:
85%
Egy normálisan gondolkodó anya soha nem állítja saját gyermekét ilyen választás elé!Akkor nem szeret igazán és önző!
2009. szept. 5. 18:16
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Édesanyádnak mondd meg,hogy ilyet nem tehet veled,hogy választás elé állít.Mindkettőjüket szereted,természetesen mindkettőt másképp.Nem kell,hogy puszi pajtások legyenek ha nem szimpatikusak egymásnak,de miattad viselkedjen mindkettő kulturáltan egymással.

A pároddal való gondokat nehézségeket pedig ne édesanyáddal,hanem vele rendezd el,ketten beszéljétek meg.Én nem venném jónéven ha a férjem az anyjával beszélné ki a problémáinkat a magánéletünket,és én sem tenném ezt.Árulásnak venném,és úgy gondolom a magánéletünk nem tartozik a szülőkre csakis ránk kettőnkre.Megoldani úgyis csak Ti tudjátok más nem.

És különben is,anyukádnak ez volt a reakciója a panaszkodásodra,hogy Ő addig nem megy hozzád amíg vele élsz?Jobb ha tudomásul veszi,hogy Ő nem választhat helyetted,neked kell,hogy megfeleljen a párod nem neki.Az csak pluszba jó ha Ő is kedveli.De ha nem,és mégis össze kötitek az életeteket,akkor is magának tesz szívességet azzal,ha nem utálkozik,mert ezzel elveszíthet téged is akár.A problémáitokat pedig próbáljátok felnőtt emberek módjára megoldani.Ha nem megy,akkor is csak Ti dönthettek a kapcsolatotok jövőjéről,ebbe senki nem avatkozhat bele!

2009. szept. 5. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!