Hogy tudnám feldolgozni több, mint 1 éve elvesztett keresztanyám halálát?
Én 22 éve nem tudom feldolgozni édesanyám halálát, pedig akkor csak 9 éves voltam. A fájdalom enyhült, néha előtört... Ez természetes. Idővel Te is kevésbbé fogod érezni ezt a fájdalmat, de elfelejteni sosem fogod és ez így van jól. Az pedig hogy sírsz azért jó, mert kiadod a fájdalmad és nem később fog hirtelen előtörni egy depresszióval, vagy bármilyen mentális problémával.
Őszinte részvétem!
Szia drága,én hiszek abban,hogy ha Valaki tiszta szívből,igazán szerette az elhunyt illetőt,akkor ez soha nem fog enyhülni! Ha tudnád... mindenki elveszíti akit szeret! Én is sok embert elveszítettem,utoljára a Keresztlányomat 3 és fél évesen!!!
Ami talán egy kicsit nyugtat,hogy írok,verseket,ebben le tudom írni,amit érzek,ez sokat segít! Tudom ajánlani a poet.hu.-t!
A Dianetika tud segíteni maradéktalanul kezelni a terhedet. Csináltam, és működik. Kár, hogy sok róla a pletyka, mert sok embernek segíthetne.
www.dianetika.hu
Budapesten: Erzsébet krt. 5. Dianetika Központ
Ha oda elmész, és elmondod, hogy Dianetika terápiát szeretnél, akkor fognak tudni segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!