Mit csináljak a kifejezetten idegesítő kedves mamával?!
Nagyon megharagudtam rá. 6 hetes vagyok,tehát iszonyat korai a terhesség,és sajnos nem is biztos, hogy meg tudjuk tartani a babát,mert a férjem létszámleépítés miatt 2 hete vesztette el a munkáját,én minimálbéres vagyok,sajnos más bevételünk nincs,ellenben van rezsi és házhitel, meg vannak gyermekeink,akiket ugye el kell tartani.
Na most a kedves mama elmondta vagy 3 embernek, hogy mi a szitu.Még is hogy képzeli ezt?!?!?!? NYomatékosan megkértem, hogy ne,ha már tudja,mert nem akarok senkinek sem magyarázkodni,hogy ha nem maradhat,miért nem.Ráadásul a főnököm barátnőjének is elkotyogta!!!!!!
Kikészít!
Nem volt ehhez joga! Ugyanezt csinálta a sógornőmmel is.Nagyon jóban vagyunk,de nekem nem a sógornőmtől kellett megtudni hogy mi van,mert ő nem bírt lakatot tenni a szájára,és nem mondta ki, hogy sóginő babát várt,hanem addig csűrte a szavakat,meg addig beszélt rébuszokba,amíg a hülyének is nyilvánvaló nem volt.
Megőrít, hogy mindent tudni akar,mindenbe beleüti az orrát,és hangoztatja is, hogy neki joga van mindent tudni,mert ő a férjem anyja.
Sajnos elkerülhetetlen a találkozás vele,mert szomszédok vagyunk. (nem hiába a mondás, hogy az anyóstól költözz olyan messze, hogy az télen ne tudjon átmenni hozzád egy papucsba)
Elköltözni nem tudunk,pedig olyan jó lenne.
Na és hogy tudta meg hogy babás vagyok?
Átjött, és ami az asztalon volt papír mindet megnézte hogy mi az. (orvosi papír meg az aktuális számlák)
Tette mindezt addig,amíg én wc-n voltam ő meg kinyitotta az ajtót a lakáskulccsal,ami a drága férjem kabátzsebében volt,ami előző este ott maradt az anyucinál...és ez is.mi a francot kutat a 37 éves fia kabátjában?!?!?!?!
PErsze jól megmondtam neki a magamét és még neki állt feljebb.
Most meg okoskodik össze vissza,hogy szerinte mit kellene tenni,és ha jót akarok halgassak rá...
gondolatban hányszor "kitekertem már a nyakát" Persze élesben soha nem tennék ilyet,de nagyon sok bosszúságot okoz hogy nem tudja hol a helye.Férjem kismiliószor helyreigazította már szépen,csúnyán,de nem használ....
Még valami: Férjem ezerszer próbált már vele beszélni,szépen és csúnyán,sajnos nem segített.
Egyébként 10 perce ment el anyuci sírva,mert a férjem nagyon leb...ta, ezért a húzásáért (kutatás a cucconk között,meg ahogy bejutott,stb)
Ezért is tuti én leszek a szemét!
Főleg, hogy azt mondta neki, hogy csak akkor jöhet ide, ha ő azt mondja,és azt várhatja hogy mikor.
Remélem így is lesz.
Bár amilyen dög,egyik fülén be a másikon meg ki....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!