Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Más párja/férje is hazaviszi...

Más párja/férje is hazaviszi minden nap a kollégáit munka után?

Figyelt kérdés

Nem féltékeny vagyok, csak havonta elég sokba kerül, hogy hazavisz + 4 személyt, akik persze messze laknak tőlünk. Aki közvetlen közelünkben lakik, azt nem hozza haza, mert "azzal nincs jóban". A benzinért nekünk is fizetni kell, mint mindenik másnak. És havonta majdnem 15 ezer ft-ért tesz szívességet. Egy fillért nem dobnak a benzinpénzbe, egy kis szelet csokit nem kap szülinapján. :S

Mit tegyek? Párom már babát szeretne, de ahhoz spórolni kell. 1 hete munkanélküli vagyok :(

2009. szept. 3. 17:06
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Napi 10 km oda, plusz 10 vissza...
2009. szept. 3. 18:49
 12/18 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem ez szép dolog. Napi plusz 10 kilométer az havi kb plusz 210 kilométer, ami mondjuk a mi autónkkal 1/3 tank, ami kb 4000 ezer forint. Én ezen nem huzakodnék, fontosabb, hogy szocializálódjon. Gondolj bele, a mai világban olyan nehéz jót beszélgetni munkahelyen kivül, pont a minap gondolkodtam rajta, hogy amióta nem vonattal járok, hanem kocsival, semmit nem tudok a régi ismerőseimről :( És most is az interneten irok Neked, nem személyesen beszélgetünk. Szóval ha belefér a családi kasszába, és amúgy rendes ember, szerintem ne bántsd ezzel.
2009. szept. 3. 20:34
 13/18 anonim ***** válasza:
Uccsó vagyok, szerintem 8000 ezren sem huzakodnék. Akkor már inkább a 20 km időveszteség jobban érdekelne.
2009. szept. 3. 20:35
 14/18 anonim ***** válasza:

Én nem is értem az ilyen munkatársakat,hogy a fenébe van pofája nap-nap után beszállni más kocsijába,mintha menetrendszerinti járat lenne???

Hétfőn szépen szólnék a férjemnek,hogy ezt ma szépen lerendezi a kedves kollégákkal és ha kedden nincs változás már nagy patáliát csinálnék...pedig türelmes ember vagyok,de hülyének senki ne nézzen!!!

2009. szept. 4. 08:48
 15/18 anonim ***** válasza:

20.34-es,20.35-ösnek szól,szerintem pont az ilyen gondolkodású emberek utazgatnak vígan más költségén.

Le lehet pontozni nyugodtan,itt nem a pénzről van szó,hanem elvekről.

Így szerezhetsz haszonleső "barátokat"

Ha egy jó beszélgetésre más alkalom nem adódik,csak amíg én haza furikázlak,te pedig meg nem kérdeznéd,hogy bocs mivel tartozom???

Utána pedig autózok hazafelé egyedül és örülök,hogy milyen jó is ha az embernek barátai vannak,akikre számíthat........

2009. szept. 4. 10:03
 16/18 anonim ***** válasza:
20:34 vagyok. Nem. Én is hazaviszek embereket, soha nem számolom, mennyi pénz. (Nő vagyok.)
2009. szept. 4. 10:29
 17/18 anonim ***** válasza:

utolsónak-Na,látod ezt nem tudjuk itt bebizonyítani.

De!az ember akkor tesz csak ingyen szívességeket,ha remél valamit érte,ezt neked kell tudnod,miért teszed.

Lehetsz te az a kivétel,aki erősíti a szabályt,de attól még az emberek 99%-a ilyen sajnos.

2009. szept. 4. 10:36
 18/18 A kérdező kommentje:

Olyan családban, ahol csak egyik ember keres, és a pár gyereket szeretne, még az a havi 6 (ami igazából legalább 12-14) ezer ft is számít. Nem vagyok irigy, amíg nekem is volt keresetem, nem számított, de most 95 ezerrel kevesebb a bevételünk.

Nem vagyok házisárkány, gyerek nincs. A párom pedig szeret itthon lenni. A munkatársai munka után odaállnak az autója mellé, mire a párom kiér a kocsihoz. Kb. fél órával később ér haza naponta. Megmondtam neki, ha nem hagyja abba, még legalább 5 évig nem lesz gyerek! Rajtam is múlik, mikor hagyom abba a gyógyszert. Tudom, hogy ez szemétség, de ez akkor sem jó így. Persze keresek munkát, már hétfőn elkezdem küldözgetni az önéletrajzokat.

2009. szept. 4. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!