Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Más párja/férje is hazaviszi...

Más párja/férje is hazaviszi minden nap a kollégáit munka után?

Figyelt kérdés

Nem féltékeny vagyok, csak havonta elég sokba kerül, hogy hazavisz + 4 személyt, akik persze messze laknak tőlünk. Aki közvetlen közelünkben lakik, azt nem hozza haza, mert "azzal nincs jóban". A benzinért nekünk is fizetni kell, mint mindenik másnak. És havonta majdnem 15 ezer ft-ért tesz szívességet. Egy fillért nem dobnak a benzinpénzbe, egy kis szelet csokit nem kap szülinapján. :S

Mit tegyek? Párom már babát szeretne, de ahhoz spórolni kell. 1 hete munkanélküli vagyok :(

2009. szept. 3. 17:06
1 2
 1/18 Kankalin ***** válasza:
100%
Kérd meg, hogy következő hónapokban ne játszon taxist, szeretnéd tudni, hogy mennyi plussz költséget jelent ez nektek, és amennyiben ez a költség minimális a jövőben nem kifogásolod ezen "hobbiját", viszon ha ez az összeg jelentős akkor a jövőben lenne KIRE költeni talán...
2009. szept. 3. 17:15
 2/18 A kérdező kommentje:

Naponta + 10 km-t autózik. :(

Ha esik az eső, megértem hogy rendes akar lenni, de ha süt a nap, miért? Busz is 10 percenként jár.

2009. szept. 3. 17:18
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Miért kellene a kollégáit minden áldott nap hazafuvarozgatnia?!... Az még érthető lenne, hogy azokat elviszi, akik hozzá közel laknak (úgyis egyfelé mennek), de aki teljesen máshol lakik?!

Ülj le és beszéld meg a pároddal, hogy ez a nagyvonalúság havonta nektek többtízezer Ft-ba kerül.

Teljesen indokolatlan, mert mindenki meg tudja oldani a saját munkába járását. Másra is el tudnátok ezt a benzinre költött pénzt költeni.

Arról már nem is beszélek : miért nem jön azonnal haza munka után?... Miért azzal tölti a szabadidejét, hogy másokat autóztat, amikor ezalatt veled is lehetne?

Szerencsére az én férjemnek még soha nem jutott ilyen az eszébe, de tuti fel lennék háborodva, ha ezt csinálná!

2009. szept. 3. 17:22
 4/18 anonim ***** válasza:
91%

Szia

A férjemnek van egy ilyen kollégája, ő azt mondta azért kocsikázik ennyit pluszba,mert nem szeret otthon lenni.......mondjuk őt két síró gyerek és egy idegbeteg feleség várja haza.

De komolyan

A párodnak el kellene gondolkodnia mire költi a pénzt,ha tényleg babát szeretne.

Havi 15 ezer.....szerintem meg kellene beszélnetek.

2009. szept. 3. 17:24
 5/18 anonim válasza:
100%
Szerintem mondd meg a párodnak, hogy majd akkor álljatok neki a babagyártásnak, ha nem jótékonykodik másoknak. Nektek jobban jönne az a pénz. Ezekre az emberekre úgysem lehet számítani, amikor szükség lenne rá.
2009. szept. 3. 17:30
 6/18 Kankalin ***** válasza:
Jártok társaságba? Lehet, hogy pusztán a "férfiszóra" van szüksége. Az én párom pl. kibeszélgeti magát /mert szinte minden héten találkozunk a barátainkkal/, és magán kívül van már csak attól is ha megkéri valaki munka után, hogy vigye haza ha én otthon vagyok.
2009. szept. 3. 17:35
 7/18 anonim ***** válasza:
91%
Dobják össze a benzint neki, így ő ingyen jár. Hivatkozzon a te munkanélküliségedre! Mondja hogy eddig szívesen tette, de most válság van, és más a helyzet. És a leendő trónörökösre.Meg fogják érteni, így is jó nekik, hogy nem kell buszra várni.
2009. szept. 3. 17:41
 8/18 anonim ***** válasza:

Szia.

Az én párom biciklivel jár dolgozni nyáron, télen pedig (vagy esőben) egyik munkatársa viszi-hozza kocsival. De a benzin meg van beszélve, ki van számolva és fizetéskor mindig odaadja a havi "úti díjat"! Szerintem nincs azzal gond, ha valaki hazafuvarozza a munkatársait, de hogy ingyen... na, azzal van gond! Ki kell számolni, hogy egy főre mennyi jut egy hónapban és meg kell beszélni velük, hogy fizessenek.

2009. szept. 3. 18:00
 9/18 anonim ***** válasza:
63%

Napi plusz 10 km, havi 20 munkanappal összesen 200 km.

Még ha 10 litert eszik a kocsitok akkor sincs több 6300 Ft-nél és akkor nagyon drága helyen tankolt.

2009. szept. 3. 18:07
 10/18 anonim ***** válasza:
Sajnos az én férjem is ezt csinálja. Mindig hazaviszi azt a munkatársát, akivel épp egy műszakban van. Már teljesen hozzászoktak és aki régen bringával, vagy motorral járt, esetleg a férje hozta-vitte, az is az én férjemre számol. Említettem neki én is, hogy esetleg ez nem normális dolog, hogy mindegyiket nap mint nap hozza-viszi, mert van akiért reggel el is megy, hogy munkába vigye. Azt mondta, hogy most már nem mondhatja, hogy nem viszi őket, ha eddig vitte. Mi is babaprojecten vagyunk, tuti, hogy ha összejön a baba én nem fogom ennyiben hagyni ezt a pluszkiadást, mert az, mert mindegyik munkatársa, egy kivételével az ellenkező irányban lakik.
2009. szept. 3. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!