Kidobott a párom anyukája. Tehetünk valamit a nő felfogása ellen?
Párommal 2 hónapja vagyunk együtt, egyetemisták, nyáron ismerkedtünk össze. Tudni kell, hogy ők nagyon vallásosak, a fiú is az. Templomba is elmentem vele párszor, pedig több éve nem járok. (hát igen csak csúnyán fintorgott rám mindenki, de mindegy.) Ő volt már nálunk, és ma engem is felhívott hozzájuk filmet nézni, mert már nem valami kényelmes hogy csak parkokba, vagy játszóterekre megyünk. Pénz meg nincs persze..
Csókon kívűl még nem volt semmi, és nem is terveztük. Mostis csak kézen fogva néztük a filmet.
Anyukája váratlanul felállított, és kiverte a patáriát, elhordott engem rohadt *****nak, és iszonyat leüvöltötte a párom fejét. Srác nagyon égett előttem, dehát ő nem tehet erről. Nem tud hatni az anyjára. A nő szerint csak jegyesek mehetnek fel egymáshoz. Olyan hülyén érzem magam. Van valami megoldás erre?
Mennyi válasz! Nagyon szépen köszönöm! Sokat törpöltem most délután. A párom modern felfogású ember, (ma már így fogamlamzok)attól függetlenül hogy keresztény. Római katolikusok vagyunk mindannyian. Teljesen normális kapcsolat, izgalmas incselkedésekkel, szabad szájú de mégis tartalmas beszélgetésekkel stb. ahogy az lenni szokott. És nagyon nagyon tisztességes fiú, de még ő sem kötné le magát semmi kép, nagyon korainak érezné ő is. Minden válaszolónak igaza van. nekem kell eldöntenem hogy ezt vállalom e ugyanakkor.
Kétségek jöttek belém, hogy ha a saját anyja mellett nem tud kiállni értem, mi lesz később. Én is inkább azt vártam volna hogy ha már baj van velem, azt tisztességes hangnemben is közölhette volna. Bele se gondol hogy ezzel a hisztériájával milyen megalázó helyzetet teremt nekünk. De már előre látom hogy nyájasan szájára veszi az ostyát vasárnap, és utána el megy kidumálni engem a gyülekezetes barátnőivel. A fiú vallotta be hogy ez szokott lenni a programja. Nem akartam belerondítani az életébe, de tényleg csak kétszínű szörnyeteg lehet az aki így viselkedik otthon.
Sajnálnám ha rámenne a kapcsolatom, de pont az efféle bigottságok miatt hanyagoltam is el eddig is a vallási életem (ez más tészta). Továbbra is távol maradnék ezektől a dolgoktól...nem tudom, jajjanyám:(((( lehet csak túl sokat gondolkozom rajta. Még ma nem tudok semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!