Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kidobott a párom anyukája....

Kidobott a párom anyukája. Tehetünk valamit a nő felfogása ellen?

Figyelt kérdés

Párommal 2 hónapja vagyunk együtt, egyetemisták, nyáron ismerkedtünk össze. Tudni kell, hogy ők nagyon vallásosak, a fiú is az. Templomba is elmentem vele párszor, pedig több éve nem járok. (hát igen csak csúnyán fintorgott rám mindenki, de mindegy.) Ő volt már nálunk, és ma engem is felhívott hozzájuk filmet nézni, mert már nem valami kényelmes hogy csak parkokba, vagy játszóterekre megyünk. Pénz meg nincs persze..

Csókon kívűl még nem volt semmi, és nem is terveztük. Mostis csak kézen fogva néztük a filmet.

Anyukája váratlanul felállított, és kiverte a patáriát, elhordott engem rohadt *****nak, és iszonyat leüvöltötte a párom fejét. Srác nagyon égett előttem, dehát ő nem tehet erről. Nem tud hatni az anyjára. A nő szerint csak jegyesek mehetnek fel egymáshoz. Olyan hülyén érzem magam. Van valami megoldás erre?

2009. szept. 3. 15:03
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
92%

Kérd meg a párodat, hogy beszéljen az anyukájával. Engem is kidobott anyósom, amikor először mentem fel hozzájuk :) Most már csak nevetünk rajta, de akkor iszonyú kellemetlen volt. Szó szerint dobott ki! És közben üvöltött, hogy még a harmadik szomszéd is hallotta. Aztán a párom beszélt vele, ő lehiggadt, átgondolta a dolgokat, bocsánatot kért, és azóta is nagyon jóban vagyunk. És ennek már 15 éve.... :)

Szóval ha szeretitek egymást, kitartás! Szorítok nektek!

2009. szept. 3. 15:09
 2/22 anonim ***** válasza:
70%
Jéézusom, nem hittem, hogy élnek még a világon ilyen felfogású emberek.Hány évesek vagytok?
2009. szept. 3. 15:09
 3/22 anonim válasza:
52%
Szerintem mielőbb hagyd ott ezt a fiút,mert a leírtakból nyílvánvaló,hogy ez az anya megnehezíti a kapcsolatotokat.Sok-sok keserűségtől,fájdalomtól szabadulsz meg.
2009. szept. 3. 15:11
 4/22 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem aki ennyire gyöpös, azt nem lehet megváltoztatni. Ez nem normális, de komolyan! Ha még egyszer lek.rváz, azt azért ne tűrd, mondd csak meg, hogy nem érdemelted ki ezt a hangnemet. ... Szerintem a srác járjon hozzátok. Gondolom, Nálad normálisak a körülmények.
2009. szept. 3. 15:12
 5/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm. 22 évesek vagyunk mind a ketten. A fiú próbált vele beszélni, de a nő kiborult és feldúlva magára csapta a szobát. Azt mondta párom, hogy mindig ez van, ha lányokról van szó. Az lett volna a legnagyobb hiba amit elkövetek ha beleavatkozok, pedig legszívesebben felpofoztam volna a nőt, olyan megalázóakat hordott össze. De hát nem ingem..
2009. szept. 3. 15:15
 6/22 anonim ***** válasza:
70%
Írtad,hogy nagyon vallásosak a szülei,és a párod is..Ez ellen nem tudsz tenni.nem begyöpösödöttek ahogy írta az egyik író,hanem a vallást követik.Igaz nem kellett volna ilyen durván kidobni,de ha normálisan emberi hangnemben elmondja neked,hogy őt miért bántja,hogy fent voltál a fiánál(még ha semmi sem történt),és megpróbálta volna elmagyarázni neked,hogy ők mit gondolnak az egészről,szerintem vagy annyira értelmes nő,hogy megértetted volna az álláspontjukat..A nagymamám is nagyon vallásos volt.Az egyik lánya(keresztanyám) 40 évesen szült gyermeket,de nem ment férjhez.A nagymamám akárhányszor elmentek látogatóba hozzá,kedvesen fogadta őket,de megkérte a keresztanyámat,hogy a párja nem aludjon a házában,mert nem házasok,és a vallása miatt ő nem tudja ezt tolerálni.Ettől függetlenül kedvelte a lánya párját,csak nem aludhattak együtt ha nála voltak..Nem volt ebből vita,hisz mindenki tiszteletben tartotta a vallását a mamámnak,és ő is szépen tudott kérni..Talán a párod édesanyjának is hasonlóképpen kellett volna tudomásodra hozni,hogy mit lehet és mit nem...De megváltoztatni nem fogod tudni..
2009. szept. 3. 15:21
 7/22 anonim ***** válasza:
89%

22 évesen? én is annyi vagyok, és úgy hagynám ott őket, hogy porzana utánnam az út.Ha most ilyen később is ilyen lesz, főleg ha majd netán összeházasodtok.Mindenbe bele fog szólni, mert úgy érzi majd, hogy joga van hozzá,semmi nem lesz jó, irányítani akarja majd az életeteket,stb..ennek szerintem nincs értelme, ne haragudj, hogy ezt írom, de tényleg.

22 évesen már talán hagy tudja eldönteni az ember, hogy neki mi a jó, annélkül, hogy anyuci beleszólna !!

22l

2009. szept. 3. 15:24
 8/22 anonim ***** válasza:
79%
15.21 - szerintem igenis gyöpös. Pl. egyik legjobb barátnőm is katolikus, a családjával együtt, de teljesen normálisak. Anyukája azt is megengedte, hogy a barátja ott aludjon. Nem mindenki a prűdériát látja a vallás követésében a legfontosabbnak, hanem egyéb keresztény értékeket. Ez is eleve milyen dolog - nem szexcentrikusság? Kinek kpiszkos a fantáziája abban az esetben, ha valaki elkezd egy filmet néző párral üvölteni azzal, hogy biztos paráználkodni akarnak, mert ha eg yfiú és egy lány együtt van egy szobában, akkor másról se lehet szó????? Továbbra is tartom, hogy ez az anyuka gyöpös és nem normális. Az említett nagymama azért nem ugyanaz a kategória, ő nem üvöltött ok nélkül és nem dobott ki senkit!
2009. szept. 3. 15:34
 9/22 anonim ***** válasza:
81%
Az egésznek mi köze a vallásossághoz????
2009. szept. 3. 15:42
 10/22 anonim ***** válasza:
94%

15.34-esnek.Mint írtam,az anyuka kulturáltan is elmagyarázhatta volna a kérdezőnek,hogy ő mit gondol a vallásáról.Igen abban igazad adok mindenkinek,hogy nem kellett volna ordibálni,és rögtön a legrosszabbra gondolni..

De láttam én már olyan eseteket,hogy égnek állt a hajam,és mindezt a vallásra fogták..Sajnos vannak emberek akik minden írás az utolsó betűig félre értelmezik vagy szó szerint vesznek.Az én nagymamám áldott jó ember volt,és Szombatista vallású.Amióta megszületett ő ebben élt..betartotta a vallás "szabályait" de soha nem erőltette,hogy bármelyik gyereke is az legyen(van olyan gyermeke aki szintén ugyanez a vallása)Én unokaként szerettem hozzá járni,és bizony hamar megtanultam,hogyha az adott udvarlóm elkísért a mamámhoz,akkor illendően kell viselkednem,még egy puszit se adjak a mamám jelenlétében a páromnak..Soha nem szegtem meg ezt az íratlan szabályt,de ha mégis megtettük volna,akkor sem ordított volna a mamám,csak megbántottam volna őt nagyon...De ezért még nem tartom begyöpösödöttnek mert valaki nagyon vallásos ember..csak a viselkedése nem volt megfelelő..Ezért írtam azt,hogy a kérdező sajnos nem fogja tudni megváltoztatni,és a párjának igaza volt,hogyha akkor kikéri magának,és leállt volna vele vitatkozni(ami persze érthető lett volna)nagyobb vita lett volna..Ez később ugyanígy marad vagy rosszabb lesz..Ezért a kérdezőnek kell eldönteni,hogy lesz -e ereje egy erősen vallásos emberrel szemben állni...

Ne értsetek félre,és nem az anyóst védem(sőt én is kiakadtam volna a viselkedésétől)csak azt mondom,hogy azért mert vallásos valaki még lehet jó ember..

2009. szept. 3. 15:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!