Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? (lent részletesen)

Mit tegyek? (lent részletesen)

Figyelt kérdés

Szeretnénk összeköltözni a barátommal itt pesten,de anyukám lelkiterrorban tart.Mert tele van adóssággal és ha nem fizetek neki akkor sajnáltatja magát(jelzáloghitel).Én nem akarok egész életemben velük lakni.A másik hogy mi vidéken lakunk és ha a barátom hozzám költözne akkor semmire nem lenne ideje,mert napi 8-10órában dolgozik+4-5óra lenne az utazás.Reggel 4-kor kelne és jó esetben haza érne este 7-8-ra!Ő "beteg" és emiatt meg kell lennie a napi kb 7 óra alvásnak,de ez így akkor semmi másra nem lenne ideje.Anyagilag még ott lenénk mint ha albérletbe költöznénk,de így kétlem, hogy hozzám költözne a barátom mert iszonyat fárasztó és én is utálom az örökös ingázást.

Az egész családom ellenem van.25 éves vagyok, szeretnék saját életet, igaz anyagilag nekem ez így még jobb,de szeretnék a barátommal végre saját életet kezdeni, legalább is megpróbálni.

2009. szept. 3. 12:44
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Áááá, nem tudom mi legyen!Túl lelkiismeretes vagyok.Nem akarok a szüleimmel élni,de balhét sem akarok!Nem keresek sokat, szóval nem tudnék nekik adni ha albérletbe megyek!Tesóm annyival támogatja, hogy ad neki munkát amiért fizetést is ad,de én nem tudok neki munkát adni mert nem olyat dolgozok.

És mi lesz ha ott hagyom őket és az utcára kerülnek nélkülem mert az állam elveszi a házat, ha nem tudják fizetni?

2009. szept. 3. 13:51
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát, felnőtt vagy, pontosan tudod, mit kellene tenned, nem értem, mi a kérdés? Nyugtassunk meg?

Megnyugtatunk: költöznöd kell, albérletbe a pároddal.

Anyukád kikérte a véleményedet a döntése előtt? Ha nem, akkor nincs közöd hozzá, hogy ő mire és mennyi hitelt vett fel, felnőtt ember volt, önállóan döntött, a következményeit bizonyosan önállóan is tudja (kell) viselnie a döntésének. Ennyi elég legyen a lelkiismeretednek, aztán akkor máris csomagolhatsz. Egy nagy baromság otthon maradni, mert "a te kedvedért vette fel a hitelt". Röhej.

2009. szept. 3. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!