Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A tanácsotokat szeretném...

A tanácsotokat szeretném kérni, bővebben lent! Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Volt egy párom, akivel 2évig voltam együtt, nagyon szerettük egymást, de elváltak útjaink, mert elmúlt a szerelem, és megszokás lépett a helyébe. De a jó kapcsolat utána is megmaradt. Amikor még együtt voltunk, az ő bátyja, és az én anyukám összejöttek, és azóta is együtt vannak, született kistesóm is. Időközben az exbarátomnak új barátnője lett, akit senki nem bír, rossz hatással van rá, összeveszett anyukájával, tesójával (a testvérem apukájával) és velem is megromlott a kapcsolata. Ugye az elkerülhetetlen, hogy ide lejöjjenek hozzánk, mivel a kisöcsém nagybátyja, így szokta látogatni... Na most igazából ő egyedül nem jöhet le az anyukájával látogatóba, csupán akkor, ha a csaj is jön velük. Sokszor észrevettem már, h alig mer rám nézni a volt barátom, nehogy a csaj leordítsa érte a fejét. szólni meg már egyáltalán nem szól hozzám. Történt múltkor egy olyan eset, h megkértem az exbarátomat, h vigyen fel mamámhoz, és persze ez sem teccett a lánynak, pedig nem csak mi mentünk kettesben, hanem jött a hugom is, kisöcsém is, na meg persze ő is... Napokig veszekedett szegénnyel emiatt. Nehezíti a helyzetet, h a volt "anyósom" is drukkol, h kavarjak be nekik, pedig én nem akarok, hisz nekem is van komoly kapcsolatom, meg fontos annyira az exbarátom, h ne akarjak neki rosszat. Mit tehetnék? Menjek el a saját otthonomból míg ittvannak? Vagy bújjak el? Mi lenne a normális? Köszi hogy elolvastad.
2009. szept. 3. 11:25
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

szia!

Te egy nagyon jószívű teremtés vagy, ha képes lennél magadat "feláldozni", hogy mindenkinek jó legyen-rajtad kívül. De ez nem így működik! A volt párod csaja egy nagyon féltékeny és kisajátító liba lehet, aki nem vágja a szitut, hogy túlképp ha hozzátok mennek , az egy rokonsági látogatás. Ki ő, a felesége , hogy a nyakába lóg ? El se muszájna őt is vinnie...Azt tudod tenni(míg a ex barátod rá nem jön hogy ez így nem oké a csajjal ), hogyha jönnek hozzátok köszönsz, aztán elmész gépezni vagy tv-zni és nem kéred meg a volt pasidat semmire sem. Ennyi. Persze a csaj így is lehet pipa amiatt , hogy miért zöld zokni van rajtad , de legalább te kivédted a dolgot! :)

2009. szept. 3. 11:35
 2/7 anonim válasza:
96%

Szia! Szerintem a csajjal kéne beszélned és elmondani neki mit is érzel! Lehet hogy neki még rosszabb mint neked vagy az exednek, hisz neki egy új közösségbe kell beilleszkednie, plusz még a "múlt" is jelen van a Te személyedben. Szerintem valamilyen szinten normális dolog az ha erre valaki féltékenységgel reagál! (persze bizonyos határokon belül)

Persze mindennek az ellentéte is lehetséges, vagyis egy kiállhatatlan hárpiáról van szó, akkor mindegy mit teszel, mert semmi nem fog használni! Talán csak abban bízhatsz, hogy egyszer az exed vagy ráun, vagy valaki felnyitja a szemét!

Én személy szerint mindenképp megpróbálnám megbeszélni velük ezt a helyzetet, ha lehetséges!

Sok sikert!

2009. szept. 3. 11:41
 3/7 A kérdező kommentje:
A csaj ha itt vannak, még köszönni se nagyon szokott nekem. A volt barátom anyukájával is néha úgy szokott beszélni a csaj, h az nem éppen arról árulkodik, h tiszteli az idősebbet. Nagyon megváltozott amúgy az exem, mert nagyon jól keres, és ezzel ellentétben otthonra nem ad le semmit, és elvárja h az anyukája tartsa el. Régen nem volt ilyen. Most 21 éves a srác, mint én, a csaj meg 18 körül. Mindenki nagyon meg van lepődve. És ráadásul sztem nincs is annyira oda azért a csajért, mert amikor velem volt, minden percben ölelt, csókolt, el sem engedett, őt meg mégcsak nem is puszilja meg.... (?)
2009. szept. 3. 11:49
 4/7 anonim válasza:
Szerintem menj fel városra!Ott is van keveredés de nem ennyire!
2009. szept. 12. 03:17
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha neked van komoly kapcsolatod, ne tedd tönkre ilyenért. Ha nem ment azzal a sráccal 2 év után, szerintem nem menne egy felmelegített kapcsolat meg neked úgyis van barátod. Szerintem azzal senkinek sem tudnál jót tenni, hogy bekavarnál és az is lehet, hogy a végén te járnál a legrosszabbul ezzel. Nagyon valószínű...
2009. szept. 12. 04:12
 6/7 A kérdező kommentje:
Dehogyis, nem akarok kibékülni vele, Isten ments :) Nagyon szeretem a jelenlegi páromat :)
2009. szept. 12. 12:54
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia, szerintem probalj teljesen termeszetes lenni veluk, olyan, mintha a szomszedaitok vagy barmelyik ismerosotok lenne. Probald oldani a feszult hangulatot. Kulonosebbet nem kell csinalnod, ne keszulodjel, ne gondolkozz hogy mit hogyan csinaljak, mit vegyek fel, hova menjek...stb. Vedd oket ugy, mint barmelyik masik ismerost aki atmegy hozzatok egyet beszelgetni.

Es nem is kell neked beloluk ugyet csinalnod, ha epp programod van, menjel el, ha tanulnod kell tanulj...stb.

Probalj nagyon termeszetes maradni.

2009. szept. 12. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!