Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire nagy a súlya annak,...

Mennyire nagy a súlya annak, ha egy anya a drogozást és a prostitúciót nézi ki a lányából?

Figyelt kérdés
Az én anyám ilyen, pedig egészen más típus vagyok az ilyen embereknél (pl sokat vagyok egyedül, nem járok bulizni stb). És rosszul esik, hogy anyának a legeslegelső gondolatai ezek. Például ha számára furán viselkedek, akkor kapásból kérdezgeti, hogy be vagyok e szívva, és nem poénkodik... Ha látja, hogy van nálam egy kis félretett pénz, vagy új ruhával jövök haza, ha nem érti honnan van pénzem, akkor kapásból a k-rválkodásra gondol. Amikor egyszer (nagyon meleg volt) póló +bugyi szerelésben voltam itthon egyedül, és ő váratlanul betoppant rám fogta, hogy a neten mutogatom magam fiúknak és nem hitte el mikor mondtam hogy nem... El is sírtam magam, és akkor már azért se hitte el. (és szűz vagyok de persze ezt anya nem tudhatta,soha nem volt még barátom)
2013. febr. 1. 15:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem nem normális,egy bizonyos féltés az rendben van,de ez nem féltés hanem gyanúsítgatás,amit elég undorító módon ad tudtodra...anyád magából indúl ki..csak nem ő ilyen volt fiatal korában?Mennyi idős vagy kérdező?
2013. febr. 1. 17:04
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
nem kérdeztél rá konkrétan hogy milyen alapos érvet tud (ha tud) felhozni arra hogy esetleg ledérebb nőszemély vagy káros szenvedélyekkel? mik az indokai hogy ilyeneket mondd, látott már a bugyi-poló rohangáláson kívül mást is? a pénzed honnan szokott lenni amiről az édesanyád nem tud?
2013. febr. 1. 17:45
 13/15 anonim ***** válasza:
Nézd... a szülő is ember. Ő úgy gondolja, hogy ha ilyen módon nevel, akkor rendes útra terelhet téged. Igen, amit leírtak többen válaszul, vagy saját magáról, vagy környezetéből veszi a mintát. Nem kell megsértődnöd. Inkább csak maradj csendben. Bölcsesség: Néha a csend a legjobb válasz.Mert ugyanis a csend-re nincs mit válaszolni, és akkor nem lesz veszekedés.
2013. febr. 1. 21:24
 14/15 anonim ***** válasza:
13-mas! Akkor Te nem ismerted a szüleimet. Még a csendbe is belekötöttek!
2013. febr. 2. 15:09
 15/15 anonim ***** válasza:
Csend?! Még mit nem! Tudod, a hallgatás beleegyezés.
2013. febr. 6. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!