Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom alkoholista hogy...

A párom alkoholista hogy tudnám erröl leszoktatni?

Figyelt kérdés
Amint pénzt kap abban a szent pillanatban irány az első bolt és veszi is a söröket, feleseket addig, amig el nem fogy a pénze, utána tölem kérdezi hogy hova ment el annyi pénz!
2009. szept. 3. 10:31
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

szia!

Te nem tudod leszoktatni, minden csak belső elhatározás kérdése lehet! Ha ő le akarja rakni a poharat , akkor nagyon jó gyógyszeres lehetőségek vannak (pl. beültetnek egy tabit a bőre alá és nem ihat, mert akkor nagyon nagyon rosszul lesz tőle) . De ez tényleg csakis tőle függ! Ha nem akar változni, szerintem még most lépj!

2009. szept. 3. 10:38
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha elismeri,hogy alkoholista akkor doki tud segíteni.Próbáld meg,hogy adja oda a pénzt és írod,hogy mennyit költött,azt meg dugd az orra alá.
2009. szept. 3. 10:38
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudod. Hagyd el. Ennyi.
2009. szept. 3. 10:43
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

TE sehogy nem tudod leszoktatni.

az alkoholizmus egy betegség, aminek a kezeléséhez orvos kell. ha vakbálgyulladása lenne, gondolom, akkor sem TE próbálnád megoperálni.

a probléma ott van, hogy a beteg általában nem nagyon akarja elismerni, hogy beteg, ezért nem hajlandó szakemberhez fordulni.

próbálj meg itt segítséget kérni:

[link]

2009. szept. 3. 10:45
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
te sehogy ha ő nem akarja
2009. szept. 3. 12:04
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Mesélek valamit . Volt egy barátom, hétvégente részegre itta magát . Elnéző voltam , de nem helyeseltem a cselekedetét . Elmentünk nyaralni , felesbe vettük a dolgokat , kb. a nyaralás felénél szólt röhögve , hogy ő nem is tudna már hazajönni mert az összes pénzét elitta . Ezek után én napi egy sört vettem neki , meg rendeztem a kaját és fizettem a kettőnk hazautját . Aztán pár hónappal késöbb elhagytam . Nem hittem abban hogy megváltozik . Sok mindent kipróbáltam én is , 70 kilós felnőtt mebert betettem a kádba és ráengedtem a hidegvizet ... reménytelen , azóta családja van , de nem tudom , hogy a felesége boldog e ?
2009. szept. 3. 13:32
 7/10 anonim ***** válasza:
Az alkoholizmust kezelni lehet, ha ő akarja. De kigyógyulni belőle soha, max tünetmentes lesz. Kár hogy a nők mindig meg akarják menteni a férfiakat. Éld az életed, de ne vele.
2009. szept. 3. 15:58
 8/10 anonim ***** válasza:
47%

te sehogy. amúgy lehet hogy nem életveszélyesen sokat iszik, csak annyira kevés pénzt kap, hogy azt hamar elviszi a pia.

magyarországon ez gyakori. :)

2009. szept. 3. 21:01
 9/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat nagyon sokat tanultam belőlük és megfogadom a tanácsokat
2009. szept. 4. 11:11
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha ő nem akarja akkor sehogy inkább hagyd el mert a te életed is tönkre fog menni.
2009. szept. 4. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!