Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Minek a pótcselekvése a...

Minek a pótcselekvése a következő: bátyám barátnőjének a keze állandóan a szájában vagy a száján van?

Figyelt kérdés

Tehát: egyik keze vagy karban, vagy az asztalon van, másik kezét a szájához tartja, kinyujtott ujjakkal vagy simogatja az ajkait az ujjbegyeivel, vagy pedig beveszi a szájába az ujjbegyeit és azt nyamnyogja. Nem rágja a körmét, csak nyamnyog.

Minek a pótcselekvése ez? Azért érdekel, mert már nekem meg anyukámnak az agyára megy. Egész nap nem csinál semmit, csak ül, nem szól senkihez és a keze a szájában vagy a száján van. Ha beszélünk hozzá akkoris csak néz kifele a fejéből és nem válaszol. Ez önmagában is elég bosszantó, de ezzel a nyamnyogással az agyunkra megy, anya feltudna tőle robbanni, és én is... apát is eléggé zavarja. Ez olyan mintha valaki folyamatosan pöckölné a poharát, vagy rázná a lábát az asztalnál, folytonos cselekvés amitől falra mászik az ember.

2009. szept. 2. 21:13
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:

vagy szexi dolog a bátyádnak, vagy ha nem szexi, akkor tiltás, hogy ne szólaljon meg. Talán otthon arra nevelték kiskorában, hogy "kezed a szádon" vannak családok, ahol az a jó, ha akkor szólsz, ha kérdeznek.Nem az ha beszélsz. Talán zavarben van.

olyan, mintha szopna. A kismacskák szoktak, akit túl hamar választanak el.

De lehet h azt gondolja, hogy ez tetszik a bátyádnak. Miért nem kérdezed meg tőle? a lánytól?

2009. szept. 2. 21:26
 2/29 anonim ***** válasza:
89%
Biztosan túl korán vették el tőle a cumit. Hány éves a kicsike?:)
2009. szept. 2. 21:26
 3/29 anonim ***** válasza:
31%
Mért fontos ez nektek? Segíteni akartok neki leszokni róla?
2009. szept. 2. 21:30
 4/29 A kérdező kommentje:

Biztos hogy nem tesómnak akar tetszeni ezzel mert akkoris csinálja, ha nincs ott. 20 éves amúgy. Azért nem kérdezem meg tőle, mert nem akarok vele beszélgetni mert bár nem szól senkihez, de ha mégis, akkor mindenkit megbánt és csúnyán beszól. Én nem akarok kinfliktust, apámat meg anyámat már úgy megsértette hogy én még gondolni sem mernék olyat, nem akarom hogy velem is konfliktusba legyen.

Az elválasztásról annyit, hogy az anyja eldobta őt amikor kicsi volt. Lehet hogy emiatt csinálja?

Nem akarok rajta "segíteni" nem azért kérdezem csak érdekel hogy miért csinálja, egyszerű érdeklődés részemről.

2009. szept. 2. 21:35
 5/29 anonim ***** válasza:
83%

Mondd meg a bátyádnak, hogy cumiztassa többet, hátha az segít!

Amúgy ti szóltok hozzá? Kedvesek vagytok vele? Mert ha személyesen is olyan undokul viselkedtek vele, ahogyan írsz róla, akkor lehet, hogy zavarában szopogatja szerencsétlen az ujját.

2009. szept. 2. 21:36
 6/29 A kérdező kommentje:
Igen mi mindig kedvesek vagyunk vele, soha nem szóltunk érte hogy hetekig itt van nálunk, itt alszik és nem csinál semmit... mindig addig aludhatott amíg akart, napközben ha ledőlt aludni akkor csendben voltunk, anya azt főzte mindig amit ő szeret, vagy megkérdeztük mit szeretne, ha valami dolga volt mindig vittük őt kocsival mindenhova (mert amúgy mi nem használjuk a kocsit, spórolás céljából) anya vett neki ruhákat is hogy amikor jön, ne kelljen sok ruhát cipelnie (mert nem a városunkban lakik) anya mosott és vasalt rá, ha mentünk valahova mindig szó nélkül anyáék kifizették a belépőjegyét, éttermi számlát, mindent... soha olyan jó dolga nem volt mint minálunk. De ő kezdettől fogva ilyen volt, mármint sértegetni a szüleimet csak az utóbbi hetekben kezdte el, de előtte sem szólt senkihez egy szót sem és már elejétől kezdve így csinált a kezével... és érdekel vajon miért érez rá kényszert hogy ezt csinálja. Nekem is volt hasonló rossz szokásom, én mindig a könyveket szagolgattam amikor kinyitottam, de tudtam hogy ez egy oltári nagy baromság és nagy erőfeszítésbe telt de leszoktam róla.
2009. szept. 2. 21:43
 7/29 A kérdező kommentje:
"Mert ha személyesen is olyan undokul viselkedtek vele, ahogyan írsz róla" hát rám mindent lehet mondani csak azt nem hogy undok vagyok, elhiheted...
2009. szept. 2. 21:44
 8/29 anonim ***** válasza:
44%

Ez a lány lelki beteg,hisz mint írod eldobta az anyja még kiskorában.Valószínű elég hányattatott gyerekkora lehetett,nem volt mellette rendes szerető család.Nagyon szép tőletek,hogy kollektíven utáljátok.A szüleidbe is sok empátia szorult,ehhez csak gratulálni lehet.Még ha nem is szimpatikus,talán akkor sem kellene ennyire utálni,és a család megvetésének így kitenni.Mégis hogyan viselkedjen szerencsétlen,mikor érzi,hogy nem fogadjátok el?Talán a tesódra való tekintettel mégis ki kellene alakítani valamiféle normális kapcsolatot vele.Az oké,hogy te még egy csitri vagy,és éretlen erre,hogy felfogd amiről írok,de anyukád talán hozzá állhatna normálisabban is a dologhoz,leülhetne vele elbeszélgetni ismerkedni.Amit írsz az biztos pótcselekvés,de nem tehet róla.Te pedig szégyelld magad,aki rendes családba születtél(megjegyzem ne a te érdemed,csak szerencséd),hogy egy ilyen sorsú emberen szórakozol,köszörülöd a nyelved.

Szerintem keress jobb szórakozást ha unatkozol!

2009. szept. 2. 21:48
 9/29 A kérdező kommentje:

Nem vagyok csitri, 3 évvel idősebb vagyok ettől a lánytól. Azt hiszem leírtam tisztán és világosan hogy hogyan bántunk vele. Akárhányszor jött, tárt karokkal vártuk, anyáék is mindig a kedvére tettek, eleinte én is, de amikor láttam hogy nem akar velem barátkozni, nem eröltettem tovább a dolgot mert nem akartam erőszakosnak tűnni. Ettől függetlenül továbbra is kedves voltam vele. De amióta minden ok nélkül sértegeti a szüleimet, nem nagyon beszélek vele.

Soha az életben nem gondoltam volna hogy még mi leszünk a hibásak, mikor 100%-osan befogadtuk és minden szempontból a kedvére tettünk... főleg a szüleim...

2009. szept. 2. 21:54
 10/29 A kérdező kommentje:
"de anyukád talán hozzá állhatna normálisabban is a dologhoz" ehhez csak annyit fűzök hozzá, hogy anya annyira szerette ezt a lányt hogy engem teljesen háttérbe szorított hónapokon át semmit nem beszélt meg velem, sokszor csak arra lettem figyelmes hogy anya kint sutyorog az erkélyen ezzel a lánnyal, kedélyesen csevegnek, de hozzám már nem szól anya egy szót sem... lányaként imádta és nem is titkolta... én nem haragudtam ezért soha. Mégis mi vagyunk a szemetek? Kérlek válaszolj, ha már ennyire elítélő vagy, fejtsd ki mert ha tényleg így gondolod lehet én nem látom jól a dolgot és szeretnék rajta változtatni.
2009. szept. 2. 21:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!