Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez olyan gááz :S Mit tegyek?...

Ez olyan gááz :S Mit tegyek? Bővebben lenn

Figyelt kérdés

Na szóval:

17 éves vagyok, fiú

Annyi hibám van, hogy sajnos másodjára járom a 10.-et, nem lustasági okok miatt.

Ezt apám jól fogadja, de anyám pff... Tudom hogy gáz a bukás, de erről nem csak én tehettem, sőt ...

Na szóval a lényeg: Anyám a bukás óta, ahol csak tehet keresztbe tesz.

Én napközben iskolában, vagy munkában vagyok, így este szeretek gépezni. Hétfőtől csütörtökig 23kor lefekszek aludni, de pénteken szeretnék hajnalig gépezni, nem vagányságból, de van akit csak akkor tudok elérni, munkái miatt. Anyám 22kor (!!!) kikapcsoltatja velem, és sajna nem tudok tovább, így sza.rt se ér, ha bekapcsolom a gépet

Próbálkoznék sunyiban bekapcsolni, de észreveszi, mit csináljak, hogy ezt a hülye szokást felfüggessze, ez nekem nagyon gáz :S

Kb. 1x sikerült gépeznem, amikor aludt, azon kívül mindig feltűnt neki.

2009. szept. 2. 21:09
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Azóta már megoldódtak a dolgok, 4es tanuló vagyok
2010. jún. 13. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!