Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek megéri "szabad...

Szerintetek megéri "szabad fogyasztást" kérni az étteremben?

Figyelt kérdés

A nővéremék most esküsznek márciusban. Nem nagyon kérték senki tanácsát, a saját "bőrükön" döntöttek el szinte mindent, esetenként ez látszik is...

MA tudtam meg, hogy szabad fogyasztás lesz, mindenki azt iszik amit rendel koktéloktól a csapvízig.

Ez nem lesz így sokkal drágább? Mert próbáltam mondani nekik, hogy szerintem nem annyira jó ötlet, de süket fülekre találtam.

Engem nem zavar, az ők esküvőjük, ő pénzük, csupán érdeklődök, hogy szerintetek nincs igazam az árakat illetően?

2013. jan. 30. 11:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
A barátnőm csinált egy bulit, amire meghívta a baráti társaságot, összesen 13-man voltunk. Ha jól emlékszem, 7 db talán 2 személyes tálat hoztak, meg volt pia. 70 ezerbe került. Szerintem nagyon átverték.
2013. jan. 30. 12:35
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
nálunk is így volt,mindenki azt ivott,amit kért,szabad fogyasztás volt,DE nálunk erre volt egy fix ár,tehát 11ezret fizettünk személyenként,de ebben benne volt az előre rendelt menü és az étterem italkinalata..mi azért ezt a csomagot választottuk,mivel tudtuk,hogy vendégeink nagy része rövid párti,így gond nélkül fogyaszthattak.Szerintem lehangoló,ha egy lagzin csak sort,bort és pálinkát lehet inni,persze az uditokon kívül...így 50főre 450bol jöttünk ki kajaval,piaval én ezt teljesen baratinak érzem,már csak azért is,mert később egy 10fős társaságot hívtunk meg ebédre,egy olcsóbb helyre,mint ahol az eskuvonk volt,40ezret hagytunk ott,és ebben alkoholos ital nem volt,csak ebéd és üdítő...
2013. jan. 30. 13:22
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
bocs,hülye vagyok és nem tudok számolni,48fo és 500korul,mert nem egészen 11volt,meg a gyerekek ugye féláron számítottak
2013. jan. 30. 13:25
 14/14 A kérdező kommentje:

Itt a végén lesz a fizetés, tehát iszol, iszol, iszol, a végén meg fizeted a cehhet. Szerintem ez durva, ha mindenki meginna 4 dcl vodkát, vagy valami más drága piát,mondjuk 1-2 pohár bort a pia máris többen van mint a kaja...

Utólag meg nem tudják ellenőrizni ki mit ivott, mennyiért...

De na...

Köszi a válaszokat.

2013. jan. 30. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!