21 évesen elveszi a fizetésem, laptopom és eltilt a barátomtól?
21 éves lány vagyok. Diákmunkán dolgozom egy gyárban,heti 4-5 nap délutános vagy éjszakás műszakban.Anyu is ott dolgozik ő intézte el nekem.Nem engedi hogy saját bankkártyát csináltassak és az ő kártyájára utaltatja a fizetésem. Főiskolára járok,nem iszok stb,bulizni sem járok,tehát nem vagyok rossz. Nyáron is dolgoztam és vettem magamnak saját pénzemből egy laptopot. Múltkor csináltatni akartam magamnak bankkártyát,amiről kijött a levél,a levelet széttépte,a kártyát elvette és a saját pénzemből vett laptopot 1 hónapig nem adta nekem vissza.
A fizetésemből úgy kell könyörögnöm hogy adjon egy kicsit.
A telefonszámlám magamnak fizetem és 3000 ft-os csekk jött ki, az egész fizetésem elvette,egy forintot sem adott oda merthogy ennyi lett a számlám.
El költözni nem tudok,mivel elveszi a pénzt.Amikor azt mertem neki mondani,hogy elköltözök,megfenyegetett hogy akkor kirúgat a cégtől ahol most vagyok diákmunkán és soha többé nem mehetek oda dolgozni. (nehéz erre még diákmunkát is találni)(A fősuli államilag támogatott tehát nem kell fizetni érte)
Mit tanácsoltok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!