Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám alkoholista lesz, vagy...

Anyám alkoholista lesz, vagy már az is? Mit tegyek? Mit mondjak neki? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Az egész majdnem 1 éve kezdődött amikor anyám huga megbetegedett. Észrevettem, hogy anyukám minden nap iszik. Először csak egy kis bort vagy sört, de a mennyiség egyre inkább fokozódott, ma már a tömény is előkerül. Tudtam hogy azért kezdett el inni mert a huga halálos beteg (azóta már meg is halt), de ez nem kifogás, attol még nem kéne innia. Ugyanis a huga is többek között az alkohol miatt lett beteg. Nem akarom, hogy valami nagy baj történjen! Egyszer már leesett anyukám a lépcsőről és szétrepedt a koponyája, de szerencsére nem lett maradandó baja. De ekkor sem állt le. Most már az a helyzet, hogy néha napközben is leissza magát, elmegy aludni, estefelé felkel és folytatja. Apukám is szerintem észrevette de nem tesz semmit! Úgy érzem itt az ideje, hogy valamit tegyek ellene, mert ez nem mehet így tovább! Segítsetek mit tegyek? Vagy mit mondjak neki? Félek hogy meg se hallgatna, mondván hogy azt csinál amit akar, a gyereke ne parancsolgasson neki. 21/F
2009. szept. 1. 14:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ki az a barom, aki lepontozza a családbarát válaszokat?! Bár van egy tippem...:-P
2009. szept. 1. 17:00
 12/12 anonim ***** válasza:
0%
A kretének pontozzák le a normális válaszokat. Azok, akik f....k a szót, tartalom nélkül. Idióta kisregényeket írnak ahelyett, hogy normális hozzászólást küldenének.
2009. szept. 1. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!