Van esély 12 éves gyerek elhelyezésének megváltoztatására? Nem akarok állandó cirkuszt
Elváltam, van egy 12 éves fiam. Az anyjával elég hülye a kapcsolatom, mióta van egy élettársam, közös gyerek pedig pláne. Minden egyes hétvégén cirkuszol, de ha nem megyek fel a gyerekért, a kocsiban várnám meg akkor nem engedi le. Szid a gyerek előtt mintha valami utolsó szemétláda lennék. Ugyanígy az élettársamat. Nem bírom már ezt az egészet, nem akarom, hogy a gyerek is megutáljon, vagy az anyját unja meg (most efelé hajlik, és mindig panaszkodik, hogy anya ezt és azt mondta rólunk).
Most beteg a gyerek, nekem télen nem úgy van munkám mint máskor. Elkezdett cirkuszolni velem a vitaminok miatt. A gyerektartást ugyanúgy odaadom ilyenkor is (oké nem nagy össze 25 ezer), de télen nem úgy van pénzem beszállni ezenkívül. A gyógyszereket most is kifizettem, de mondtam hogy nem veszek vitamint (valami 5 ezerforintos hülyeséget akart megvetetni) Erre azt mondta a fiamnak, hogy apád nem is bánja, ha beteg vagy, akár el is patkolhatnál. Na nekem ez volt az utolsó csepp.
Beadhatom a gyerekelhelyezésre a megváltoztatást? Van esélyem? Ilyen dolgokat el kell mondani a bíróságon?
Szia!
12éves vagyok én is, pont egy ilyen bírósági dologban!
Azt nem mondanám hogy hagyd ki őt. Hisz' az ő élete, ha nem szeretne hozzád menni akkor ne kényszerítsd.
Engem nem hallgattak meg, sőt, mi több bíróságra SEM mehettem! Egyszerűen annyira unintelligensnek néztek, hogy én nem tudom felfogni a dolgokat, stb.
22hónapja húzódik. Nem jó belekezdeni, siralmas 22hónap, nagyon. Ügyvéddel is nehezen mennek a dolgok. Rohangálás, minden egyéb. Az anyukájával sem ártana beszélni. Mellesleg tényleg hülyeség 5ezer forintért vitamint venni, a gyümölcs ezerszer jobb. Lehet hogy direkt azért szerette volna veled megvetetni azt a vitamint, hogy megmutassa a fiadnak, hogy te nem tudnál neki akár mindent megadni, (ezt értsd úgy hogy több tízezer forintos hülyeságek pl.) és lehet hogy az élettársad miatt főleg nem kedvel (Ne haragudj, nem olvastam el a hozzászólásokat.) De azért mert valakinek nincs havi több azázezres keresete, nem azt elenti hogy nem lehet jó apa!
A fiaddal is beszélned kellene, szerintem is. Elmagyarázni neki, hogy amit az anyja mondott nem igaz. 12évesen csak fel tudja fogni a dolgot.
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!