Elmondjam anyukámnak, hogy dohányzom?
Figyelt kérdés
13 évesen elkezdtem cigizni.. a suliba épp az volt a menő dolog... és úgy gondoltam, hogy én nem fogok úgyse rászokni... aztán egyre többet cigiztem... rászoktam... és 14 voltam, amikor a nővérem beárult anyámnak... és anyu mérges lett, nem engedett egy hétig sehova meg jött a szöveg, hogy "eljátszottam a bizalmát.." és megigértette velem, hogy soha többet nem gyújtok rá. Megigértem neki, most 16 éves leszek lassan és még azóta sem szoktam le a cigarettárol.. lassan el szeretném mondani neki, mert lelkiismeret furdalásom van, olykor megkérdezi, hogy ugye nem szoktam már rágyújtani, és mindig mondom neki, hogy nem.. nem tudom mit szólna, ha elmondanám, hogy azóta is cigizek. biztos nagyon rosszul esne neki... Mit csináljak??????? (lány)2009. aug. 31. 23:04
11/14 anonim válasza:
a tüdőrákosnak üzenem: A passzív dohányzás is okoz tüdőrákot
12/14 anonim válasza:
Ne mond el. Tudja már. Egy dohányost könnyű kiszúrni. A Tüdőrákos dumát meg inkább hagyjuk így csernobil 20. éve táján, jó? :-)
13/14 anonim válasza:
"a tüdőrákosnak üzenem: A passzív dohányzás is okoz tüdőrákot" -> Nem mondod....??, ezért nem dohányzik SENKI a környezetemben.
"Ne mond el. Tudja már. Egy dohányost könnyű kiszúrni. A Tüdőrákos dumát meg inkább hagyjuk így csernobil 20. éve táján, jó? :-)" -> és mi van? 23(!). évfordulóra a cigi maga lesz a vitaminbomba?
14/14 anonim válasza:
"és mi van? 23(!). évfordulóra a cigi maga lesz a vitaminbomba?" Nem. Csak egyenlőre vannak sokkal súlyosabb veszélyforrások is. Ha nem dohányzol, az nagyon jó dolog, de ne hidd, hogy akkor most hú de egészséges környezetben élsz. Sokkal nagyon károsodás éri ma a tüdőd nemdohányosként, ha kimégy az utcára, mint ha mondjuk 1700-as években 60 szál cigiz szívtál volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!