Normális, hogy ilyen vagyok vagy ez önzőség?
Személy szerint rettentően örülnék ha az én férjemnek is adódhatna egy ilyen lehetősége. Eszem ágában sem lenne rá haragudni. Napi 11 óra kemény fizikai munkát végez, aztán hazajön és segít a gyerekünket ellátni. Fürdet, játszik vele, stb. Szerintem a te férjed is megérdemli a kikapcsolódást. Ha még 2-3 hétről lenne szó megértem a hisztidet (ne haragudj, de ezt máshogy nem lehet nevezni) de könyörgöm! 1 hétről van szó!
Gondolj abba bele hogy az egyedülálló anyukáknak nem 1 hetet kell kibírniuk apa nélkül... és van akinek annyi segítsége sincs mint neked.
"Egyszer azt mondta, meg akarja nézni, hogy fogok bele bukni ebbe a sok dologba."
Azért a kérdezőt is meg lehet érteni, az anyós alig várja, hogy a menye valamit elcsesszen. Így nem lehet dolgozni, hogy állandóan kötelezően talpon kell lenni. Aki nem lakik az anyósával, az úgy osztja be az idejét, ahogy akarja, mégis kész minden. Senki nem ellenőrizgeti, ha kicsit fellépsz a FB-ra vagy a Gy.K-ra, megnézed a híradót, nem kell napi 6X feltörölni meg hasonlók...
Ne haragudj, de nem szabad ELVÁRNI az anyóstól, hogy házimunkát csináljon helyetted. FŐleg, ha tudod, hogy rosszmájú és úgysem teszi meg.
Ha megcsinálja, meg kell köszönni. Azonban nem hiszem, hogy ez elvárható lenne.
Egyébként miért te főzöl rá?
Nem kötlező főznöd neki.
Ahogy el sem várhatod hogy házimunkát végezzen.
Hisztis vagy csupán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!