Tartod a kapcsolatod az ex-el? Miért? Miért nem? Nem zavarja a mostani párodat?
Egyikkel se tartom, hallani sem akarok róluk.
De ha épp lenne barátnőm, és ő tartaná, engem tutira zavarna. Baromi sok emberrel barátkozhatna, abból a sokból miért ragaszkodik pont ahhoz a 2-3hoz? Én nem tolerálnám. :)
F/24
nem tartom a kapcsolatot (1 komolyabb volt a férjem elott), semmiképp nem is akarnám, bár mikor osszejottunk, még telefonon itt-ott beszéltunk. szerencsére,nem is kell osszefutnunk.
a férjem sem tartja, bár szerintem az egyikkel szivesen kapcs. maradt volna. Tudja, hogy nekem rosszul esne ( o volt az abszolut nagy O, és csak a a tobb 100 km távolság miatt lett vége). kb. 3 honap "egyuttjárás" után a párom egy konferenciára utazott, után nem sokkal véletlenul! fényképeket találtam a számítogépén és kiderult, h találkoztak, és a legrosszabb az volt, h nem mondta el..na ezota nem probálkozik.
Nem értem, néhányan miért jelentik ki, hogy "nem fer dolog", hogyha beszélő viszonyban van az ember az exével. Páromnak is vannak exei, nem 1-2, hanem több. Az az ő magánügye, hogy ő mindegyikbe csalódott, mert átba*zták.
Én úgy gondolom, hogyha 2 ember nem úgy vált el egymástól (szakítás), hogy kígyót-békát kiabáltak egymásra, miért ne lehetnének beszélő viszonyban? Az Ha az ember agyilag tényleg felnőtt, el tudja fogadni, hogy igen, a páromnak voltak más kapcsolatai előttem, de azokat lezárta, most engem szeret. Persze nem kell az exel sülve-főve együtt lenni. Havi 1 email, sms vagy telefon szerintem belefér. Nem? Van elég önbizalmam, tudom hogy a párom engem szeret, csakis engem, nem félek, hogy visszamegy az exéhez. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!