Hogyan szólítjátok az embert akivel együtt éltek/vagytok? Egymás közt és pl. társaságban.
mackónak hivom, kettesben és társaságban is.
amúgy volt már rengeteg becézgető nevünk, viccesek is, ezeket mindig egy-egy adott helyzet szülte.
Nálunk fura,mikor összejöttünk 5 éve rá 1 hónapra megkérdezte hogy hogy szeretném ha szólítana:D Még gyerekek voltunk,rávágtam hogy KICSIM. És azóta így szólítjuk egymást,soha nem szólítjuk egymást a keresztnevünkön.
Társaságba is ugyanúgy szólítjuk egymást,de ha mesélek róla vagy beszélek róla akkor keresztnevén persze.
Kettesben szivem,tündérke,Társaságban keresztnevén vagy ha elfelejtekezek magamról,akkor szivem. 8társaság sokszor munkatársakat takar,akik közösek,és ugy zavaró lehet,nem vonjuk össze a magánéletet a munkával)
De pl rokonok előtt ugyanugy szivem.
Azt nem értem, hogy egyeseknek miért fáj, hogy más párok becézik egymást?! Gondolom azok pontozták le a "becézőket" akik nem becézik a párjukat.
Csak azért lepontozni másokat mert TI nem csináljátok ezt?
Tök gáz! :)
Megjott a lepontozo bajnok...
Miert faj ez masoknak, ki hogy szolitja a parjat? Nem ertem, de jo sivar lelki vilaga lehet...
Társaságban a keresztnevén, vagy ha nem ismerik, akkor páromnak vagy barátomnak nevezem kontextustól függően...
Egymás közt meg... ha felsorolnám az összeset, itt ülhetnek este 9ig :). Kuvik, keresztnevének becézett formájának még inkább becézett formája :D, (becenév)bogyó, Édibogyó, Plüsskuvik (kicsit vagyok csak bagolymániás :D), szerelmem, egyetlenem, drágaságom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!