Mit szólnál ha a párodról, akivel 3 hónapja vagy együtt kiderülne hogy felesége van? Hogyan tennéd túl magad?
14
Tudod hány ember van csak papirilag együtt és laknak együtt-rengetegen. Ezért sosem tudhatod, ki valóban házas, ki nem az.
Viszont ilyenfokú bizalmatlansággal szerintem senkivel ne kezdj semmit.Sem ezzel a taggal, sem senki mással, csak megkeserítenéd az életét más embereknek.
A kérdező lenne a bizalmatlan?
Az oké, hogy sokan vannak, akik papíron még házasok (bár nekem az sem tiszta, hogy miért nem válnak el, ha már amúgy más kapcsolat nincs közöttük), sőt, olyanok is vannak, akik sajnos kényszerből együtt élnek, mert nem tudják megoldani a különköltözést. Rendben, van ilyen, és ettől még az ilyen helyzetben lévők is vágyhatnak kapcsolatra, DE az a minimum, hogy ezt a helyzetet nem titkolom a párom elől. Jó, nem ezzel indít az első randin, viszont amikor már együtt vannak, alap, hogy ezt elmondja. De ez a férfi nem tette. Na EZ a bizalmatlanság!
Én olyannal sem kezdenék, aki papíron házas...mindegy az, hogy kivel él, jogilag így is-úgy is foglalt.
Amúgy könyörtelenül és azonnal végeznék ezzel a kapcsolattal.
24N
Ja...csak a papír...a feleség meg a Szentlélektől terhes....
Küldd el a sunyiba...
Ja, hogy a nej éppen terhes? Akkor egyszerű a képlet: anyjukom a terhességre hivatkozva vagy az orvos rendelésére nem szexel(het), a pasi ezért beújított egy nőt, a megfelelő célokra.
Ezek után még kérdés, hogy mit kezdenék vele?
Lapát!
A lehető leggyorsabban!
Ez "hamarosan válunk!" szöveg nagyon ócska lemez,ezt azért mondogatják,hogy ne csak a szeretőjének érezd magad,és k.rogathasson ameddig akar,mert te majd beleszeretsz,ő meg akármikor használhat......több olyan férfi van,aki mikor terhes az asszony,és nem kívánja a szexet,akkor elmegy k.rvázni(nem rád értem),aztán mikor már minden oké,kilöki a szeretőjét....
Menekülj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!