Mit kezdjek igy magammal? Kezdek lassan bedilizni, se munka, se kilatas, a kapcsolatom meg lassan ramegy.
Tolmacskent dolgoztam egeszen novemberig, akkor egyik naprol a masikra elvesztettem a munkamat. Megszünt a ceg, penteken meg bementem, hetfön mar nem volt hova bemennem...
Azota is folyamatosan munkat keresek es tanulok allandoan, kepzem magam.
Egy napom abbol all, hogy felkelek, kitakaritok, megfözök, munkat keresek,addigra mar kb del-1 ora es nekiallok tanulni. Napi 12 orat minimum tanulok, muszaj kepezni magam, remenykedek, hogy meg 1 nyelvvel hamarabb sikerül munkat talalnom. Spanyolul, nemetül, angolul, norvegul beszelek, most tanulom a franciat.
Viszont a ferjem megemlitette tegnap, hogy nagyon örül neki, hogy nem hagytam el magam es örül neki, hogy latja, hogy akarok es meg is teszek erte mindent, de lassan ramegy a kapcsolatunk az allando tanulasomra.
Tenyleg sokat tanulok, de muszaj! Nekem ez nem eleg, hogy csak itthon ülök es effektive a ferjem tart el. Persze ez normalis, hiszen "joban-rosszban", de engem akkor is zavar. 16 eves koromtol dolgozok, sose ültem meg itthon 1 honapot sem, nemhogy majdnem harmat, az elmult 10 evben...
Megertem a ferjem, de hogy ertessem meg vele is, hogy ezt a remeljük, hogy rövid idöszakot muszaj kibirnunk effektive csak egymas mellet, de nem együtt elve. Vagy neki van igaza es kevesebbet kellene tanulnom? De akkor kesöbbre tudnam a nyelvet megtanulni es lehet, hogy kesöbb kapnek munkat.
A kerdesem feletek: A ferjem lenne igaza vagy nekem?
Nem akarom elveszteni a ferjemet! Nagyon szeretem, de nem akarok a "nyakan" sem elni, pedig Ö mar sokszor mondta, hogy inkabb maradjak itthon, az Ö fizetese eleg es csak maszek forditasi munkakat vallaljak el, hogy lefoglaljam magam, tehat Öt nem hinnem, hogy zavarja, hogy itthon lennek, de neeemmmmm akarom! Nem akarok függetlenül elni töle, de mivel közös eletünk van, en is szeretnek reszt venni benne es nem csak a fözes, mosas, takaritas körforgassal... Ez valoszinüleg azert alakult igy nalam, mert anyukam HTB volt...
Meg kellene gyözzem, hogy igazam van es birja ki ezt a kis idö vagy kevesebbet kellene tanulnom es többet a ferjemmel foglalkoni, nem csak együtt reggelizni/vacsorazni vele?
Segitesetek kerlek, nagyon megijesztett amit a ferjem tegnap mondott....
Utolso, irtam, hogy külföldön elek, errefele egyaltalan nem ritka, hogy valaki nem csak az anyanyelven es meg 1 nyelven beszel. Söt!
De igazatok van, es köszönöm szepen mindnekinek! Matol tanulasnak vege, amikor a ferjem hazaer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!