Ezt hosszú távon el tudnátok viselni?
Megismertem 1 srácot, kb 1 éve nagyon jól kijövünk, de én most egy iskola miatt nem szeretném lekötni magam, szóval megbeszéltük, hogy "tartalékon üzemeljünk", nyugodtan ismerkedjen, tegye amit jónak lát. Viszont egyelőre úgy néz ki, inkább kivár. Na most van 1-2 furcsaság a srácban. Szoláriumba jár, mindenhol szőrteleníti magát, a fürdőszobai fürdés-kencézés egy átlagos este nála több, mint 1 óra. Minden egyes csoki, ropi és kisebb étkezés után is fogat mos, azaz kb napi 10-szer! A tükör szerintem a legjobb barátja. Egyszóval: imádja magát! Hogy lehet ilyen Ember mellett megmaradni? Van valakinek hasonló párja? Ja, és hozzáteszem, én extra fehér bőrű vagyok, és barnát akar belőlem csinálni, és állandóan kioszt, hogy miből fogyjak-miből ne! (Mellesleg ebben sokszor igaza van) Valamint én nem is érzem magam ilyen "igényesnek", pl van hogy kis szőrök vannak egyes test tájékaimon, nem borotválom egyből, mint Ő!
Köszi a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!