Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt hosszú távon el tudnátok...

Ezt hosszú távon el tudnátok viselni?

Figyelt kérdés

Megismertem 1 srácot, kb 1 éve nagyon jól kijövünk, de én most egy iskola miatt nem szeretném lekötni magam, szóval megbeszéltük, hogy "tartalékon üzemeljünk", nyugodtan ismerkedjen, tegye amit jónak lát. Viszont egyelőre úgy néz ki, inkább kivár. Na most van 1-2 furcsaság a srácban. Szoláriumba jár, mindenhol szőrteleníti magát, a fürdőszobai fürdés-kencézés egy átlagos este nála több, mint 1 óra. Minden egyes csoki, ropi és kisebb étkezés után is fogat mos, azaz kb napi 10-szer! A tükör szerintem a legjobb barátja. Egyszóval: imádja magát! Hogy lehet ilyen Ember mellett megmaradni? Van valakinek hasonló párja? Ja, és hozzáteszem, én extra fehér bőrű vagyok, és barnát akar belőlem csinálni, és állandóan kioszt, hogy miből fogyjak-miből ne! (Mellesleg ebben sokszor igaza van) Valamint én nem is érzem magam ilyen "igényesnek", pl van hogy kis szőrök vannak egyes test tájékaimon, nem borotválom egyből, mint Ő!

Köszi a válaszokat

2013. jan. 21. 13:06
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én nem bírnám ezt elviselni. Nem is normális ez szerintem, nálam azért van a szépségápolásnak egy határa. Ez már túlzás. Hosszútávon nem is tudom elképzelni egy ilyen sráccal az életet, de rövidtávon is alig tudok belegondolni, hogy mindenféle konfliktus nélkül működjön.
2013. jan. 21. 13:13
 2/7 anonim ***** válasza:
97%
omg.. ez egy barom :D egy percig nem viselném el. pláne, hogy belepofázzon a dolgaimba, még akkor is, ha igaza van.
2013. jan. 21. 13:13
 3/7 anonim ***** válasza:
Én már azt is nehezen viselném a páromtól, ha magával ennyit foglalkozna, de hogy még rám is megpróbálja rámkényszeríteni, azt semmiképpen. Most még "csak" a külsőd nem jó neki, de nehogy azt hidd, hogy ezzel vége lesz. És tuti, hogy nem ez az egyetlen beütése, szerintem felejtős.
2013. jan. 21. 13:16
 4/7 A kérdező kommentje:
:D Köszönöm, hát valahogy én is így gondolkodom, mint Ti, csak azt hittem bennem van a hiba! :))
2013. jan. 21. 13:20
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én pl. nem tudnék elviselni egy ennyire divatmajom piperkőc embert, főleg ha abba is ENNYIRE bele akar szólni, hogy én hogy nézzek ki. Ha éppen ismerkedős stádiumban vagyunk, akkor veszett fejsze nyele, ha úgy nem tetszem neki, ahogy megismert...
2013. jan. 21. 13:21
 6/7 anonim ***** válasza:
Az én férjemnek mániája a szépítkezés. Ezzel nincs is bajom, én is sok időt töltök a tükör előtt. De azt nem tűrném el, hogy ő határozza meg mit csináljak magammal. A fő probléma szerintem itt van.
2013. jan. 21. 13:21
 7/7 anonim ***** válasza:
Hat ha te meg tudsz maradni mellette mint ahogy ugy latszik eddig is meg tudtal, akkor nem mindegy hogy mi mit gondolunk? Habar en szemely szerint lepnek ahogy kiderulne ez rola, de az en ferjem speciel rohog azon hogy kb 3 hete nem borotvaltam le a labam, mert hideg van a furdoszobaban, szoval mi meg ilyenek vagyunk, nekunk igy jo! Ha nektek meg ugy, akkor senkinek semmi koze hozza.
2013. jan. 21. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!