Egy férfi hogy képes megütni egy nőt, különösen ha a saját, vér szerinti gyerekéről van szó?
Előző, teljesen mindegy, hogy mi volt az úgymond ok, így is, meg úgy is törvénybe ütköző - ezt kellene végre felfogni mindenkinek.
(persze egy konkrét ügy megítélésében már nagyon nem minegy, hogy most egy hirtelen indulatból származó 1 pofon a téma, vagy egy olyan "szülő" aki tudatosan testi fenyítéssel akar nevelni.)
#13, OK, csak tudod, ha valaki feltesz egy kérdést az emberölésről mondjuk, ott is az a válasz, hogy elítéljük, nem? És aztán pontosításként hozzá lehet tenni, hogy az előre kiterveltet jobban, a hirtelen felindultságot meg kevésbé... a büntetőjog is, meg a közvélemény is.
Na, az kellene, hogy ebben a témában is eljussunk idáig, és ne a verekedő szülőt kezdje mentegetni a t. publikum.
#16, ez pl. a tipikus eset a hirtelen felindultságra, nem a tipikus bántalmazással nevelni akaró szülő esete... pláne, ha egész életedben 1 ilyen volt...
Na, én férfi által megütött nő sose voltam:) legfeljebb nő által megütött férfi, és hát a mai napig úgy vélem, hogy van némi letörleszteni valóm ez ügyekben...
Attól függ. Ha tényleg úgy viselkedik,hogy megérdemel egy pofont akkor megérdemli.
Ha napi szinten ver akkor értem a lelki sérülést, ha hazamegy és megpofoz mert olyanja van akkor is. De attól,hogy valaki kap néha nem tartom nagy dolognak.
Mielőtt bármit mondanátok: nem bántanak a szüleim és én sem támogatom a gyerek bántalmazást,de egy-egy nevelő célzatú pofontól nem lesz semmi baj.
utolsó vagyok látom a válaszom pontatlanna vált időközben :)
amúgy a rendszeres bántalmazás minden esetben elítélendő
engem az sem érdekel ha egy srácot ver meg a pasija
vagy az anyuka terrorizálja a családot
az nem normális viselkedés
pont
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!