2 éve van párom! 1,5 éve együtt lakunk. Mostanában mindig veszekszünké s ennek verekedés a vége. Rajta karmolások rajtam pedig kék zöld foltok vannak meg azért pár perc fülcsengés is. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
azt mondja,hogy én foglalkozzak magammal! ő pedig magával! meg azt is,hogy rá akaszkodok! de ezt nem tudom megtenni,mert mindig elküld..... :( azt hittem,hogy azért is van az embernek párja,hogy foglalkozzanak egymással is! szeretnék tanácsokat2009. aug. 30. 11:28
11/13 A kérdező kommentje:
Köszi,mindenkinek! Elmentem az öcsémmel+anyuval vásárolni.....próbáltam kikapcsolni,de amint hazaértünk és megláttam.......hát nem is tudom! annyire öntelt fejet vág,vágott! sajna nem tudom ilyenkor visszafogni magam és beszólok neki,hogy mire ilyen vagyány...erre ő: mindig én kezdem és bebeszélem magamnak! ő nem vág semmilyen fejet.stb. elvileg csütörtökön elmegy! mondtam neki,hogy aludjunk addig külön,de ő nem akar! előre látom,hogy este bújik..stb.
2009. aug. 30. 15:57
12/13 anonim válasza:
Nem igaz szerintem, hogy csak a menekülés a jó megoldás. Ha más párt találsz, vele ugyanez lesz néhány hónp után. Ha egyedül maradsz, akkor meg az lesz a baj. Küldök néhány olvasnivalót, próbáld felismerni magadban a hasonló helyzeteket, tanuld el a jeleneteket, próbálj új felfogást kialakítani magadban. Ha te megváltozol, őt is magad után vonzod a változásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!