Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi volt a legnagyobb pofon az...

Mi volt a legnagyobb pofon az életedbe, amit kaptál? Hogy sikerült túltenni magad rajta?

Figyelt kérdés
2013. jan. 17. 19:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

1. Nem volt egyszerű gyerekkorom. Apám meghalt, másnap papám. Hat éves voltam, most se szívesen beszélek róla.

2. Amikor anyummal eltávolódtunk családon belüli dolog miatt.

3. Összetörtem az álmomat. Soha nem csinálhatom azt, amit szeretnék.

4. Amikor édesapám apukájával és anyukájával újra felvettem a kapcsolatot. Másfél év után közölte a papám, hogy soha többet ne menjek hozzájuk. Mert csak a pénzre hajtok. Pocskondiázta anyumat, az új nagyszüleimet. Nem tudom mentségként elfogadni, hogy bolond. Még így a lelkembe sose gázoltak bele. Azóta nem mentem feléjük. Papám mondta, hogy sose fogok előbbre jutni.. Azóta megismertem a szerelmemet, dolgozok, elköltöztem otthonról.

2013. jan. 20. 16:48
 12/14 Converse válasza:
100%

nem időrendi sorrendben! fájdalom sorrendjében!

1. apám 31 év után hagyta el a családját egy idősebb nő miatt

2. édesanyám rákos lett, megműtötték stb. (azóta "meggyógyult" )

3. a pénz amit apám a jövőnkre tett félre (lakás, autó) el lett verve a k*rvájára

4. elvesztettem a nagyapám

azt hiszem ennyi bőven elég :(

2013. jan. 24. 22:31
 13/14 Converse válasza:
a 3. és 4. pontot felcseréltem véletlenül
2013. jan. 24. 22:32
 14/14 anonim válasza:
3%
Kéz és láb nélkül születtem, vakon ès süketen. Egyszer az anyám nem vette észre, hogy ott fekszem a kanapén, és ráült a fejemre. Ezt sem vette èszre, mert Zámbó Jimmy-t hallgatott. Nem akarok így tovább èlni!
2013. jan. 25. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!