Egy barátság is ellaposodhat?
Figyelt kérdés
2009. aug. 29. 21:38
1/10 anonim válasza:
el, ha az egyik nem keresi a másikat vagy épp fordítva
2/10 anonim válasza:
Mi az hogy! Nekem is volt ilyen. Nem tartom velük a kapcsolatot, nincs miről tárgyalnom velük, egyikünk jobbra, másikunk balra és már nincs közös témánk.
3/10 A kérdező kommentje:
De mi nagyon-nagyon jó barátok voltunk,vagyunk.De nyaralás óta olyan furi.Pedig nem történt köztünk semmi rossz. 1hétig össze voltunk zárva.Talán ez lehetett a baj? Hiába hívom,nem veszi fel.Nem keres. Furcsa nagyon!!!
2009. aug. 29. 21:45
4/10 anonim válasza:
Talán írj neki. Mindenképpen tisztázni kell a dolgokat, mert lehet, hogy megbántottad valami olyan tettel vagy szóval, ami most eszedbe sem jut. Lehet, hogy adódott olyan helyzet, ami kényelmetlen volt neki. Számtalan oka lehet, de az is előfordulhat, hogy ő érzi úgy, hogy megbántott téged, ezért kerül. Azt sem lehet kihagyni, hogy ez az összezárt egy hét hozta felszínre a barátságotok hiányosságait. Vagy csak egyszerűen ennyi volt.
5/10 anonim válasza:
Nálunk az lett, hogy barátnőm megváltozott, inni, drogozni kezdett, és felháborodott, amikor megmondtam, hogy túléli a szakítást, ne hattyú halálozzon, én anyám találtam holtan és nem öltem meg magam.
Ez nem ellaposodás, de változás miatt is történhet kapcsolat romlás.
6/10 anonim válasza:
az én barátaim végülis kezdetektől csak kihasználnak mindig bemeséltem magamnak h biztos csak én látom úgy...deh sajnos nem eltávolodtunk egymástól és le se szarnak csak ha segítség kell nekik szóval minél előbb beszéljétek meg nehogy úgy járjatok mint mi (én például nem érdeklem őket pedig hányszor mondtam már nekik h én élek de hát... szóval űljetek le beszélgetni!!!
8/10 anonim válasza:
el.
de lehet hogy csak az a baj, hogy össze voltatok zárva sok ideig. hagyd egy kicsit békén, ha hiányzol neki, keresni fog.
9/10 anonim válasza:
szerintem hagyd.minek hivod mikor 1 hétre bevoltatok zárva. legyél te is másokra ne nyomd el ez tapasztaladból mondom az én barátnőm is ezt csinálja napont 29 hivogat nem vagyok már rá kiváncsi mert minden nap vele voltam mindenkinek kell szabadság.
10/10 anonim válasza:
Én tapasztalatból tudom hogy igen.Nálam a barát szónak alapvető eleme a közös érdeklődési kőr,én ilyen vagyok.Csak olyanokkal barátkoznék,akik hozzám hasonló gondolkodásuak zömében.Egyebek érdektelenek,és unalmasak számomra. Na de ha ez az illető valami oknál fogva változik,és egy teljesen más érdeklődésű és hozzáálású egyénné válik, unalmassá válik,nincs közös program, közös időtöltés is egyre csekélyebbé válik, nincs motiváció amiért keressem a társaságát,egyre kevesebbet találkozunk,és végül a teljes elidegenedésbe torkollik a dolog. Félreértés ne essék,mert ettől még továbbra is kedvelem,nem utálom meg,de egy barát az,akinek az ember igen gyakran szeret a társaságában lenni. Ha erről nincs szó,akkor már csak egy kedves ismerős marad.Semmi több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!