Elmondjam anyukámnak vagy mit tegyek?
Én is nagyon bensőséges kapcsolatban voltam anyukámmal, de nem mondtam el neki, mikor beleszerettem életem szerelmébe (ő lett a férjem), csak annyit mondtam neki, hogy tetszik X. Ne mondd el neki. Nem kell emiatt bűntudatod legyen. Természetes, hogy ahogy nősz, lesznek magánügyeid, mégha nem is annyi, mint egy nem olyan szoros anya.gyermek kapcsolatban.
Ha majd egyszer férjhez mész, egyenesen káros lesz, ha az anyukáddal bensőségesebb viszonyban leszel, mint vele.
Nem lesz népszerű a válaszom:
egyrészt, a szexuális irányultság 16 éves korra nem alakul ki véglegesen. Nem jelenthetsz ki semmit így, hogy nem történt semmi se lánnyal, és - ha jól veszem ki - fiúval sem. Lehet persze, hogy csak pubertáskori fellángolást jelentettek a lányokkal kapcsolatos gondolatok.
Másrészt, ha a lányok érdekelnének, akkor sem kellene, hogy "bűntudatod" legyen, ez nem bűn. Ez már a homoszexualitástól való félelem netovábbja, hogy a puszta gondolata is bűntudatot ébreszt Benned. Főleg egy olyan gondolta, amit már lezártnak tekintesz. Ha el is mondod Anyukádnak, mit is mondhatna? Még ha ellenzi is a homoszexualitást, akkor sem lehet kifogása,hiszen a gondolat jelenleg elmúltnak tekinthető. De ha csak nem nagyon felszabadult gondolkodású, én nem zavarnám ezzel össze, hiszen az ügy már nem is aktuális. Nem kell neki se mindent tudnia, attól még lehet köztetek bizalmas viszony.
Szia Drága!
Egy pillanatnyi kíváncsiság minden ember életében megtörténik. Az hogy világossá vált a nemi vonzódásod, az élet rendje, ami nem feltétlenül tartozik másokra, még akkor se ha az illetőkkel mindent megbeszéltél. Ez egy intim kérdés ami nem tartozik másokra. Ha jól esik beszéld meg ezt másokkal, de senki se kötelezhet rá. Ez csak egy jelentéktelen dolog volt, ami tisztázódott. Pár év múlva nevetni fogsz rajta. Csak nyugi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!