Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezért miért haragszik rám anyós?

Ezért miért haragszik rám anyós?

Figyelt kérdés

Vásároltam intersparban egy palacsinta forgatót 600ft-ért. Ezért nagyon berágott rám, miért nem tudom feldobálni, meg a fakanállal megfordítani?! évekig úgy csináltam, de a fakanál, amit erre használtam kiszálkásodott, sorban dobtam ki a palacsintákat, mert elszakítottam mindet és nem tudtam megfordítani vele... feldobni pedig nem tudom már, sokszor leejtem, nem sikerül a 10.nél sem, pedig erőlködtem, próbálkoztam, nincs kézügyességem.

Kifizettem neki, de most is durcizik és szerinte pénz kidobás, fölösleges, sőt nem tudok spórolni, ha ilyet vásárolok...

Jogosan haragszik? szörnyen érzem magam. Tényleg luxus cikk ez a kis eszköz?

2013. jan. 15. 20:44
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Ő egyébként mindenen spórol. Romlott sajtot is megeszi, aztán rosszul lét, hasmenés stb...

Még dolgozik, olyan fizetése van, hogy bármit megvehetne magának, soha nem kellett gyűjtenie semmire, ha valami elromlott mindig megtudta venni... és ezt és még sok mást kifizettem neki, ezért nem értem a spórolást és a haragot, hogy most már van ilyen is a lakásban...

2013. jan. 15. 21:11
 12/18 A kérdező kommentje:
Fiának Iphone 5-öt vásárolt, és bármennyi pénzt képes neki adni. Nekem meg még télikabátom sincsen, de egy palacsinta forgató tényleg a világ vége :(
2013. jan. 15. 21:13
 13/18 anonim ***** válasza:
89%

Még ha egy elefántot vittél volna haza, ami tényleg foglalja a helyet...De egy szaros palacsintaforgatóról van szó, basszus (mert gondolom az is zavarja, hogy az ő konyhájába vásároltál).

600 Ft-ot meg nem nagy összeg, és különben is, dolgozol, a saját pénzed arra költöd, amire akarod, ahhoz neki semmi köze, akár nála laktok, akár nem. Amíg a közösbe rendesen beleadsz, nem élsz a nyakán, semmi joga pattogni.

Azt írtad, hogy szeretitek egymást, de ezt nehéz elhinni, ha ilyen piti vitáitok vannak...

2013. jan. 15. 21:26
 14/18 anonim ***** válasza:
*600 Ft meg nem nagy összeg (rag nélkül :D)
2013. jan. 15. 21:27
 15/18 anonim ***** válasza:
89%
Te dolgozol és a saját pénzedből vetted?Mert akkor semmi köze hozzá,ő fordigassa fakanállal ha akarja.Nekem is van és nagyon szeretem.Amúgy több mint 10 évig laktam egy anyóssal,tudom hogy nem egyszerű.Ne hagyd a fejedre nőni,mert aztán mindenbe beleszól,jogot formál erre.
2013. jan. 15. 21:27
 16/18 anonim ***** válasza:
Ha a saját pénzedből vetted, miért fizetted ki neki?
2013. jan. 16. 10:11
 17/18 A kérdező kommentje:
Mert én mentem boltba, a saját pénzemből vásároltam, így ki lett neki fizetve.
2013. jan. 16. 15:57
 18/18 anonim ***** válasza:
Erre mondják azt, hogy a kákán is csomót keres, ne pörögj ezen, sz@rd le magasról, lesz ez rosszabb is. Természetesen nem haragszik jogosan, csak azért csinálja, mert övé a ház és azt hiszi, hogy mindent megengedhet magának.
2013. jan. 16. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!