Szerintetek milyen nevet adjunk a kislányunknak? Három név merült fel, mindhárom angol, de melyik a legszebb?
"Nekem egyik sem tetszik, ilyen ízléstelen neveket a cigányok szoktak adni"
Meg például cirka 300millió amerikai.
"maximum olyannak jó, akinek a vezetékneve is angol. "
Tudsz olvasni ?
Dakota az Amerikai Egyesült Államok két önálló állama, Észak- és Dél Dakota. Pl. itt:
Az is igaz ugyan, hogy Karolina vagy Virginia is államnevek. Nekem viszont a "Dakota", a mély magánhangzók miatt keménynek, kopogósnak tűnik...
Jessica vagy Brigitt-e, Brigitt-a viszont kedves nevek.
Nekem viszont a "Dakota", a mély magánhangzók miatt keménynek, kopogósnak tűnik...
Inkább a csupa plozíva miatt, nem a mássalhangzók miatt szerintem :D
Igazából nekem se tetszik egyik se, vannak szebb külföldi nevek is, de a 3 közül szerintem a vezetéknevéhez a Dakota illik a legjobban.
A Dakota a legszimpatikusabb, bár kétségtelen, hogy Magyarországon pejoratív jelentéssel bír.
A Brigit alapból nem tetszik, Jessica-nak meg minden második amerikai filmben a legostobább és legelkényeztetettebb szőke libákat hívják.
Jessica tetszik! Lehet így anyakönyvezni???? Elképzelhető, hogy csak Dzsesszika-ként írják az anyakönyvbe? Nézz ezeknek utána. Lehet, hogy a Brigit is csak Bridzsitként írható!
DAKOTA nevet egy mai Magyarországon élő fehér bőrű gyermeknek adni egyenlő a legnagyobb kitolással!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!