Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Te összeköltöznél egy férfival...

Te összeköltöznél egy férfival 3 hónap ismertség után? (26 éves a férfi)

Figyelt kérdés

Az interneten ismerkedtünk meg. Órákat írogattunk chat-en, nagyon tetszünk egymásnak. Mindketten dolgozunk és albérletben lakunk munkatársakkal, barátokkal.

Megkérdezte, hogy lenne -e kedvem hozzá és az egyik barátjához költözni. (így 3-an laknánk, nappali +2 szoba)

Minden vágyam az együtt lakás!

A mostani szituáció:

80%ban együtt alszunk, vagy nálunk, vagy náluk.

Mindig probléma, mikor hol főzzünk, kinél milyen hozzávaló van, mit vegyünk még, honnan indulunk munkába, mennyi és milyen ruhát vigyek/hozzon magával (kinél hányat alszunk).

Kicsit azért zavar, hogy csak 3hónapja ismerjük egymást, de én nagyon szeretném.

Vélemények?

24/N

2013. jan. 12. 21:57
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Én különálló albérletre gondoltam,ahol csak ti ketten vagytok.Normál párkapcsolat esetén, nincs 3. ember a lakásban,akár fiú,akár lány!
2013. jan. 12. 23:36
 22/27 anonim ***** válasza:
0%

Az internetes ismeretség teljesen oké. (én is itt ismertem meg a jövendőbelim)

Mi 6 hónap után költöztünk össze, kettesben, nálam. Én egyedül éltem.

Ami bajos lehet, a köztetek lévő korkülönbség...tudom, hülyeségnek hangzik, de a férfi legyen legalább 5 évvel idősebb. DEE tudom, hogy van kivétel, és nem is azt mondom, hogy ez gond lesz, de rizikófaktor LEHET.

Kicsit várnék még az összeköltözéssel.

24N

2013. jan. 13. 07:37
 23/27 anonim ***** válasza:
38%

Már 2 év korkülönbségen is problémáznak az emberek. O.o

Kérdező,ehhez miért kell mások engedélye?

Ráadásul már amúgy is eldöntötted.

Én inkább azon gondolkoznák,hogy miért a problémákat keresed.Itt nem az idővel van a baj,hanem köztetek nem kóser valami.

Attól nyugodtan költözz,abból még ki lehet lépni.

2013. jan. 13. 08:51
 24/27 anonim ***** válasza:
Én is pozítív példával tudok szolgálni. Szintén interneten ismerkedtünk, 3 hónap múlva költöztem hozzá :) Azóta férj és feleség vagyunk, illetve pár hét és babázunk is :) Ha megbízol benne, akkor költözz. DE! Valaki (szülő, nagymama, barátnő) tudja a pontos címet hova költözöl, ha esetleg.... Minden jót :)
2013. jan. 14. 12:22
 25/27 anonim ***** válasza:

2009 januárban ismertem meg a párom(Ő akkor külföldön én pesten éltem) ismerkedés után még 3 napot tőltöttünk együtt és egyszer jött haza hozzám 2 hétre!áprilisban kiköltöztem hozzá 2,5 hét "ismeretség"után!

És a mai napig együtt vagyunk!!!!!!!!!!!

2013. jan. 14. 19:54
 26/27 anonim ***** válasza:

Igen, simán!:)

Mi gyakorlatilag az elsö perctöl kezdve együtt élünk. Jobb így, hamarabb kiderül, ha nem illetek össze!

Ez igazi próbája a kapcsolatnak.

2013. jan. 22. 13:49
 27/27 anonim ***** válasza:

#23.

Az első mondat és az utolsó mondat rendben.

A többi kuka!

2020. nov. 6. 03:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!