Te összeköltöznél egy férfival 3 hónap ismertség után? (26 éves a férfi)
Az interneten ismerkedtünk meg. Órákat írogattunk chat-en, nagyon tetszünk egymásnak. Mindketten dolgozunk és albérletben lakunk munkatársakkal, barátokkal.
Megkérdezte, hogy lenne -e kedvem hozzá és az egyik barátjához költözni. (így 3-an laknánk, nappali +2 szoba)
Minden vágyam az együtt lakás!
A mostani szituáció:
80%ban együtt alszunk, vagy nálunk, vagy náluk.
Mindig probléma, mikor hol főzzünk, kinél milyen hozzávaló van, mit vegyünk még, honnan indulunk munkába, mennyi és milyen ruhát vigyek/hozzon magával (kinél hányat alszunk).
Kicsit azért zavar, hogy csak 3hónapja ismerjük egymást, de én nagyon szeretném.
Vélemények?
24/N
Az internetes ismeretség teljesen oké. (én is itt ismertem meg a jövendőbelim)
Mi 6 hónap után költöztünk össze, kettesben, nálam. Én egyedül éltem.
Ami bajos lehet, a köztetek lévő korkülönbség...tudom, hülyeségnek hangzik, de a férfi legyen legalább 5 évvel idősebb. DEE tudom, hogy van kivétel, és nem is azt mondom, hogy ez gond lesz, de rizikófaktor LEHET.
Kicsit várnék még az összeköltözéssel.
24N
Már 2 év korkülönbségen is problémáznak az emberek. O.o
Kérdező,ehhez miért kell mások engedélye?
Ráadásul már amúgy is eldöntötted.
Én inkább azon gondolkoznák,hogy miért a problémákat keresed.Itt nem az idővel van a baj,hanem köztetek nem kóser valami.
Attól nyugodtan költözz,abból még ki lehet lépni.
2009 januárban ismertem meg a párom(Ő akkor külföldön én pesten éltem) ismerkedés után még 3 napot tőltöttünk együtt és egyszer jött haza hozzám 2 hétre!áprilisban kiköltöztem hozzá 2,5 hét "ismeretség"után!
És a mai napig együtt vagyunk!!!!!!!!!!!
Igen, simán!:)
Mi gyakorlatilag az elsö perctöl kezdve együtt élünk. Jobb így, hamarabb kiderül, ha nem illetek össze!
Ez igazi próbája a kapcsolatnak.
#23.
Az első mondat és az utolsó mondat rendben.
A többi kuka!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!