Családon belüli "pénzügyi" problémák, hogyan oldjam meg?
Tudom sz.ar ügy de pénzszűkében fel kell állítani bizonyos sorrendet valahogy így
1- Lakhatás (hitel számlák stb)
2-kaja
3-ruházkodás
4-hobby
Gondolom 16 évesen már benőtt a fejed lágya és megérted.
Menj dolgozni diákmelóra nyáron. Hogyha magad keresed nem szólhatnak bele. Amúgy tényleg drága a bmx! Egyik munkatársam fia nyomja és mondta ,hogy venne lánckereket 6ezerért. Utána lézerrel vágtunk egyet aminek ő adta meg a fogszámát és tökéletesen egyedi áttétele van ingyen.
A szüleid is értsd meg. Mert most bicaj majd motor aztán autó majd kitudja mi...
Mindenesetre tedd el a pénzt és amíg gurul a bringa addig hajtsd, ha baj van akkor szomorúan szótlanúl csinálj valamit ami leköt. Biztos észreveszik ,hogy szomorú vagy
1. A szüleid pénzügyi problémái nem a te gondod.
2. Születésnapi ajándékra kaptad a pénzt.
3. Az a 40 ezer NEM a szüleid pénze és nem formálhatnak rá jogot még átmenetileg sem.
4. Mivel a papától kaptad, javaslom vele megbeszélni, hogy mit szeretnél. Biztosan támogatna.
5. A helyedben a szüleiddel közölném, hogy olyat szeretnék venni, ami nekem öröm és hasznos. Ez lenne az ajándék lényege. Végül is nem drogot veszel belőle.
6. Magam is szülő vagyok, tizenéves gyerekekkel. SOHA nem venném még kölcsön sem az ajándékra kapott pénzüket. Fura szüleid vannak.
Most akkor szűken vagytok keresetileg, vagy a kutya is dorbézol és mindenetek megvan? Az sem stimmel, hogy ha olyan rosszul álltok, akkor hogyan kapsz szülinapodra 40 ezret. Mások egy hónap alatt ebből etetik a családot.
Nem áll össze a sztori.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!