Már nem tudom mit csináljak, mit tanácsoltok?
Lehet hogy anyukájának nem nagyon van pénze finanszírozni a mozikat meg a strandot a mai világban, főleg sulikezdés előtt.
vagy ő úgy gondolja, hogy még 14 évesen nem kéne nagyon elmászkálnia, nézd van olyan szülő aki ennyire félti a gyerekét. Ezt mindaddig nem tudjuk meg mi is szülővé válunk.
ez is egy szélsőség, hogy ennyire félti, de mégis ő az anyja.
Pénz problémájuk az nem lehet mert apukájának cégje van és anyukája is jól keres...
Hát lehet, hogy ennyire félti... De nem veszi észre, hogy ezzel mindenkit elmar a barátnőm mellől? :-S Jó nem azt mondom, az én szüleim sem engedik, hogy 11-ig az utcán flangáljak, de azért egy-egy délutánra elengedhetnék... :-S
lehet hogy esetleg a barátnőd tanulmányi eredményei nem sikerültek túl fényesre, és esetleg arra akarja ezzel ösztönözni, hogy kicsit suli előtt foglalkozhatna a tanulással is, hogy belerázódjon?
találgatni lehet mi lehet az ok, apámnak is cége van, mégsem veti fel a pénz, nagyon nehéz ám minden nap ételt rakni az asztalra, ruházkodni, suli, munka bérlet satöbbi.
El kell ezt fogadnotok, járj át te hozzá, én is átjártam anno barátnőmhőz, nem engedt a anyuja sehova, 16 évesen mehettünk el egy egész napra akár strandolni is, de 4 re otthon kellet lenni.
Te aki le tagdtad a nem kedvelt lánynak a fiadat, és leírtad hogy a mai napig is csak elviseled, milyen hitelességgel adsz tanácsot annak, akit szintén nem viselnek el, hogy majd másképp áll az anyja hozzá, mikor te magad sem állsz másképp hozzá, csak legalább a fiaddal nem cseszel már ki.
Ne haragudj, abszolút nem rossz indulatból írtam, de pl egy 120 kilós ember tanácsot ad egy 90 kilósnak hogyan fogyjon le, az kb., ugyanennyire hiteles mint ez. ezt neked fel kéne dolgoznod, mert ehet hogy olyan anyuka vagy, vagy leszel aki nem visel el nőt a kisfia körül. nekem a volt anyósóm volt ilyen anyatigirs, negatív értelemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!