Mi a véleményetek a Leon névről?
Figyelt kérdés
Leon: a Leo- kezdetű nevek becéző alakja a görög nyelvben, jelentése oroszlán.2013. jan. 11. 17:55
1/12 anonim válasza:
Angol nyelvleckék kedvenc néve:DD
De előfordul a FB-on is:XD
De nekem Leon a profi jobban bejött:DD
2/12 anonim válasza:
*De nekem Leon a profi+Démon jobban bejött:DD
5/12 anonim válasza:
Nővérem akarta így hívni a kisfiát (mert a tesó Noel, ami visszafelé Leon:D) először nagyon nem jött be, aztán annyit hallottam, hogy megtetszett. Végül nem ez lett a kicsi neve, mert féltek hogy ferde szemmel néznének az emberek a nevekre. De a név maga azóta is tetszik, lehet egyszer használni fogom :)
6/12 anonim válasza:
LEOnyid Brezsnyev = szovjet uralom = asszociáció nem mindenki előtt van pozitív kicsengése.
Másrészt állatos rajfilmekben valóban az oroszlánt szokták így nevezni, kérdés, hogy iskola-társai majd mit hoznak ki ebből.
7/12 anonim válasza:
6
Milyen osztálytársai: A Hubák, Kevinek, Árminok, Málnák, Amarillák?
8/12 anonim válasza:
Nem szép, viszont a Leó igen. Azt még én is adnám.
9/12 anonim válasza:
Érdekes, mikor kb féléve én megkérdeztem ugyanezt, akkor mindenkinek tetszett nagyjából :D
Nekem tetszik amúgy.
10/12 anonim válasza:
van egy Leonardo (Leó) nevű ismerősöm, nem rossz, a Leon is jó, szeretem az oroszlánokat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!